Ai facut bine ca ai refuzat-o poate ea chiar te place la betie omul nu stie ce face siii face lucruri pe care nu le poate face treaza! esti un baiat de nota 10 dar sincer ar trebui sai povestesti totul nu sa te ascunzi daca tu ai inceput sa o plk sau nu! bafta!
Buh pustiule.ai toata stima si tot respectul meu! esti cu capu pe umeri, daca o faceai, ea cum nu-si aducea aminte zicea k ea nu a incercat nimic, picai u, mai ramane insarcinata, altele belele! la chefuri de genu pot muri oameni! (avort) las nu dispera k ocazii de genu mai sunt! fii numa linistit! si acum k esti mare poti strecura un prezervativ prin buzunare cand iesi din casa! cat despre ea.moarta de beata si fara copil! bv pustiu
Doamne prost mai esti.
1)Era buna
2)Era beata
3)Chiar daca iti dadeai drumul in ea era beata si nusi amintea
Deci mai intai WAW ce mai noapte. ). te felicit pana la un punct.
Faza cu fata cred ca era beata. da beata manga rau de tot a facut asta probabil ca nu a mai avut parte de asa ceva in ultima vreme.sau a facut asta din betie...
Si faza ca nu ai acceptat sa faci cu ia sex bv bv bv bv spun eu. pentru ca dupa un timp te trezeai cu masa la usa )))...
Succes! ai grija :p
WOW! Mai exista baieti ca tine?! Esti un baiat de nota 10+. Ai facut bine ca ai refuzat-o pentru ca omul la betie nu stie ce face. Si daca cu adevarat te-a placut din seara aceea iti vei da seama. Funda?