| danmorozan22 a întrebat:

Salut prieteni, rog sa va dati cu pareri serioase, in acest moment ma aflu in Germania, am două săptamâni de când sunt aici, limba nu o cunoasc absolut deloc, engleza 3%, cum credeti voi ca este posibil sa agaț o domnisoara draguta cu care as putea sa es la plimbari, sau sau sau?

9 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

Inscrie-te la cursuri de germana la VHS in primul rand vei avea mai multe oportunitati pe langa agatarea de fete. Cum vei putea sa comunici cu o nemtoaica daca tu nici nu stapanesti engleza, de germana nu mai zic!? Asa ca fugi imediat la germana. Cursurile de la Vhs dureaza 10 luni si daca ai un venit sub 1000 euro (asta daca lucrezi bineinteles), Job Center poate sa-ti plateasca cursurile pe care le frecventezi zi de zi.

Daca nu, intra pe grupurile de romani din Germania si comunica acolo si daca se organizeaza iesiri in orasul tau, poate iese ceva si ai norocul de a intalni o fata singura doritoare de a cunoaste pe cineva.

Succes!

| Loly a răspuns:

Inscrie-te la cursuri de germana, faci 3 luni dar dupa o sa poti agata domnisoarele alea. Oricum, eu zic sa agati o romanca ca nemtoaicele sunt urate rau. In plus, Germania e plina de romani, deci nu ai cum sa nu dai peste o romanca.

| RAY a răspuns (pentru Loly):

Serios chiar sunt urate?

| RAY a răspuns (pentru Loly):

Pe primul trebuie sa fie un loc de munca, limba germana nu fetele

| danmorozan22 explică (pentru RAY):

Cu locul de munca nu am probleme, acum unica problema sunt fetele si limba...

| RAY a răspuns (pentru danmorozan22):

Ma bucur sa aud asta, in ce land stai?

| neutrino a răspuns:

Cauta si tu o domnisoara draguta ...tot romanca.

| danmorozan22 explică (pentru neutrino):

Problema este ca mai trag cu urechea pe lângă domnișoare da nu se aude nimic Românește...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O parere serioasa?
Nicio fata cu mai mult de trei neuroni nu o sa vrea sa aiba o relatie cu un tip cu care nici macar nu poate sa vorbeasca.
Daca prin agatat te referi la sex, da, sunt si astfel de specimene care si-ar trage-o si cu africani salbaticiti.