| Bogdy00 a întrebat:

Salut prieteni...sunt eu ciudat?! sau muzica pe care o ascult ma face sa ma simt asa! [hip-hop]
Pai sa va spun cum sta treaba. Acum ceva timp m-am combinat cu o fata, pentru ca un verisor de-al ei mi-a zis sa o fac pentru al ajuta pe el sa se bage cu alta. In fine. In prima si a doua seara cand m-am dus la ea ma comportam destul de ok. Dupa, am inceput sa fiu un nesimtit cu "N" mare. Adica ii ziceam du-te dracu, mars, jet... etc. Si, problema e alta, imi place de ea ca sa zic asa, e destul de draguta, ea ma iubeste la nebunie [a zis la toata lumea ca sa zic asa] plus ca imi si demonstreaza. Dar eu ma comport ca un porc cu ea. O enervez, o supar, ii zic ca ma duc la bagaboante si nu numai. Cu alte fete vorbesc ca un adevarat baiat, si cu ea sunt chiar un "pervers", sau un PORC! Ce pot face sa nu ma mai comport asa cu ea, sau ce pot face ca sa ma abtin de la cuvintele "urate". Multumesc

5 răspunsuri:
| Bogdan1o a răspuns:

Tie iti place de ea?
de ce esti cu ea daca doar iti bati joc? l-ai ajutat pe verisorul ei?
daca nu iti place de ea, atunci desparte-te de ea, nu o mai afce sa sufere
sau fi si tu un baiat normal care mai spune si cuvinte frumoase fetelor...bafta

| BobbyTheOne a răspuns:

Daca.lnca.mal.vorbeste.cu.tlnelnseamna.k.ll.place.de.tn.vorbeste.cu.ea.s.spune.l.ca.asa.estl.tu.sl.daca.te.lntelege.o.sa.te.schlmbl.ln.tlmp.pana.la.urma.asta.e.personalltatea.ta...cu.ealaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce intrebare tampita, auzi ca ce poti sa faci... pai ce ai putea?!? sa incetezi sa te porti asa cu ea daca tot iti pasa de ea, dar nu e adev si sti su tu, daca tineai la ea nu vb asa te asigur eu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ti la ea cu adevarat atunci te vei putea abtine din lucrurile astea.

| nykol112 a răspuns:

Incearca sa fi romantic cu R mare nu un nesimtit cu N mare
si faza cu romantismul te va ajuta si o va impresiona si pe ea si ii bagi si tu acolo niste vrajeala ieftina de pe piata si sa vezi ca treaba se schimbawinking