| Ady_5411 a întrebat:

Salut

Prietenul meu cel mai bun se comfrunta cu o problema ciudata, daca pot sa zic asa! Deci... Are 15 ani, si pana acum avea penisul 15 cm, de la un timp penisul i sa inclinat un pic spre dreapta (asa zice el) si sa micsorat la 13 cm! laughing Si ma tot intreaba ce are! i-am zis ca nu stiu. Voi stiti ceva? Mentionez ca e virgin! Cum ar putea sa-l faca sa revina la marimea care a fost? de 16 cm Dau fundita

Răspuns Câştigător
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Nu i s-a micşorat mă.
Na, ca să se liniştească, zi-i să folosească o aţă şi apoi să măsoare lungimea aţei!
Dacă măsoară cu rigla, cred şi eu că pierde din cauza curburii.
Ah... şi încă o chestie. Când eram adolescent aveam un amic care era curios să-mi povestească mie despre obiectul lui şi a fost foarte surprins când i-am zis că-i dau cărţi să citească numai să mă lase-n pace că eu nu discut despre penisul altuia şi nici despre penisul meu cu nimeni.
Acum înţeleg că e subiect fierbinte între prieteni să discuţi când te doare-n testicule thinking
Interesant.

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu s-a micsorat, il masoara el gresit din cauza curburii. Penisul curbat este absolut normal, deci nu e cazul sa se ingrijoreze. Si nici sa si-l masoare atat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa... prosti n-am mai vast... big grin

| Tormentor a răspuns:

laughing cum sa se micsoreze ma la taiat sau ce... i-a dat palme si la impins spre dreaptalaughing

| anca13 a răspuns:

Puilor,ce dotati sunteti! povesti plictisitoare...toti aveti cate 15 cm la 15 ani oh go on

| Leon a răspuns:

S-o lase mai usor cu masturbarea.

| Ady_5411 explică:

Asa i-am zis si eu Brigaela dar el se ingrijoreaza ca i sa micsorat laughing app ieri mi-a zis si ca atunci cand se masturbeaza il doare un co*! rolling on the floor Ce ciudat! Dar e normal ca la 15 ani sa fie 13 cm?straight face

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E absolut normala dimensiunea. Durerea de testicul se datoreaza probabil unui exces de masturbare.