Nu i s-a micşorat mă.
Na, ca să se liniştească, zi-i să folosească o aţă şi apoi să măsoare lungimea aţei!
Dacă măsoară cu rigla, cred şi eu că pierde din cauza curburii.
Ah... şi încă o chestie. Când eram adolescent aveam un amic care era curios să-mi povestească mie despre obiectul lui şi a fost foarte surprins când i-am zis că-i dau cărţi să citească numai să mă lase-n pace că eu nu discut despre penisul altuia şi nici despre penisul meu cu nimeni.
Acum înţeleg că e subiect fierbinte între prieteni să discuţi când te doare-n testicule
Interesant.
Nu s-a micsorat, il masoara el gresit din cauza curburii. Penisul curbat este absolut normal, deci nu e cazul sa se ingrijoreze. Si nici sa si-l masoare atat.
cum sa se micsoreze ma la taiat sau ce... i-a dat palme si la impins spre dreapta
Puilor,ce dotati sunteti! povesti plictisitoare...toti aveti cate 15 cm la 15 ani
Asa i-am zis si eu Brigaela dar el se ingrijoreaza ca i sa micsorat app ieri mi-a zis si ca atunci cand se masturbeaza il doare un co*! Ce ciudat! Dar e normal ca la 15 ani sa fie 13 cm?
E absolut normala dimensiunea. Durerea de testicul se datoreaza probabil unui exces de masturbare.