Nu stiu ce sa-ti spun! el arata, ca cauta numai sex de vreme c a avut atatea!
Gandeste-te bine inainte s-o faceti! gandeste-te daca merita!
Daca se protejeaza nu va fi nici o problema! prezervativul te unul dintre cele mai bune metode de a te proteja!
Pai faceti sex protejat si nu se intampla nimic, sunt mici sansele sa se rupa prezervativul... nu se intampla nimic, e normal sa iti fie putin frica la inceput
pana la urma conteaza cum te simti tu langa el, daca stii ca e de tine, poti sa mergi inainte
Hey! In primul rand trebuie sa iti doresti tu asta si sa fi sigura ca el este baiatul potrivit multi duc relati mult timp sa "prosteasca", fetele pana la urma trebuie sa te simti tu bine!
Mie mi se pare ca vei fi doar un nume pe lista lui de cuceriri. mai asteapta
In primul rand daca ai peste 18 ani poti sa o faci cand vrei. Asta cu 4 luni e prea devreme, 5 e prea mult si etc si tampenii, numai tu stii daca vrei asta si esti pregatita. Nu exista retete pentru asta, nici sabloane dupa care trebuie sa iti modelezi relatia. Ideea e ca oricum trebuie sa te protejezi si nu doar de boli ci si de o posibila sarcina.
Chestia cu numarul de fete din trecut e foarte delicata, dar adevarul e ca fiecare vine intr-o relatia cu un trecut si pentru ca relatia sa functioneze trecutul trebuie acceptat si lasat unde ii e locul. Ce a fost inaintea relatiei trebuie sa ramana acolo.
Daca simti ca intre voi exista iubire reciproca si ca esti pregatita pentru asta fa ce trebuie sa faci!
Bună!
Fugi de-aci!
După 4 luni,sex deja vă trebuie? Mama mia!
Şi tu virgină,dacă te-ai respecta cu adevărat, n-ai ceda aşe un-doi, o virgină nu cedează aşe uşor, mai ales la insistenţe!
Ai încredere în el, după ce c-o făcut-o cu alte 6 fete,vai de mine!
Doamne fereşte,ferească Sfântu!
Unde ţi-i capu?
Eu nu ştiu ce-i cu voi,ai fi chiar de tot de-ai accepta,chiar proastă, pă cuvânt de nu!
Stai cuminte şi vezi-ţi de treabă, mai aşteptă şi tu, tu nu vezi ce fel de băiat îi ăsta?
Deschide ochii mari, trezăşte-te fată dragă!
Treaba voastră!
Te pup!
Nu stiu ce sa zic gandeste-te ce tia fi mai bine si o sa iei cea mai buna decizie pentru tine