anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Prietenul meu imi zice ca vrea poze, care sa fie doar pentru ell. Asta inseamna ca vrea poze mai intime? Ar trebui sa fac asa poze pentru el?
P. S am 17 ani

Răspuns Câştigător
| Lonelygirl a răspuns:

Nuu! In nici un caz! O sa le arate si prietenilor lui straight face si daca o sa fie sa va despartiti... nu ca mi-as dorii asta, dar le-ar putea folosii impotriva ta... sau cine stii. Asa ca mai bine nu, adica nu esti multumit cu ce ii poti oferii? Pa baiete. Asta-i parerea mea, acum tu faci ce vrei. Bafta si sper ca ti-e de folos acest sfat. happy

12 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Daca vrei sa devii vedeta pe You Tube, fa poze "doar pentru el"!
Nu te lasa prostita!

| Jony123 a răspuns:

Depinde cat de mult ai incredere in el si trebuie sa te gandesti ca voi astia tineri va despartit merge din diverse motive tanpite iar el poate sa foloseasca acele poze mai tarziu ca sa te faca sa suferi si tot asa. Daca vrei poti sa ii faci niste poze dar nu goala, poti sa te pozezi cu un delcolteu mai adanc, in costum de plaja dar asta la plaja nu in alta parte si alte ipostaze mai sexy dar cu o limita.
Sper ca te-am ajutat., Funda? Plzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

| Asiryx a răspuns:

Poate e doar o fantezie de-a lui, nu inseamna ca se va si lauda cu pozele. Poti face niste poze nu prea intime (sa nu aibe cu ce sa se laude) si vezi cum decurg lucrurile happy.

Răspuns utilizator avertizat
| Paulla a răspuns:

Nu fă prostia să faci asemenea poze. E okay să-ţi faci atâta timp cât nu le păstrezi pentru tine, dar în nici un caz nu le trimite prietenului tău sau oricui altcuiva. Ştiu că probabil ai încredere în el, dar nici o dată nu ştii ce se va întampla şi nu cred că vrei pozele tale nud pe facebook-ul lui.
Dacă vă veţi despărţi, ce-l va opri să le trimită altcuiva? Iar dacă faci aşa ceva, el le poate folosi ca şantaj. 'Dacă nu facem cum spun eu, voi trimite pozele la toată lumea!'. Oricât de multă încredere ai în el, nu-i trimite poze de genul. Numai bine!

| newfcsb17 a răspuns:

De obicei, aceste poze devin un fel de santaj in viata de cuplu.Parerea mea e sa stai cuminte, insa decizie e toata a ta!

| radugolgolut a răspuns:

Da ii ok! de ce nu? el o sa posteze pozele pe youtube cu titlul(pentru cu**a ce am iubit-o)mai pe scurt eu zic sa te risti

| kingRing a răspuns:

Da de ce nu...

| pinguinuVerde a răspuns:

Probabil le foloseşte când are chef de labă...

| danydanydany a răspuns:

Ai fi o proasta daca ai face asa cevawinking
sunt baiatlaughing
deci stiu ce vrea sa faca cu elebig grin

| gigel68 a răspuns:

NU. ai sa ajungi vedeta. in caz ca ai sa-l refuzi are ce arata altora/parintilor tai. mai bine iti vezi de treaba ta.

| UrsuRares a răspuns:

Pai...e ciudat...mai bine nu sincer e ciudat deoarece lui nu ii e rusine sa iti ceara acele poze laughing