| Anastasya01 a întrebat:

Salut.Prietenul meu in ultimul timp se comporta ft urit cu mine...Cind pun recepotorul ii zic "noapte buna puiule, te iubesc ft tare.imi este enorm de dor de tine, dar in raspusn primesc "okey pa"..Sunt o persoana foarte sensibila si pling pn asta sadIncerc sa-i spun tot ce nu-mi place,astazi i-am spus "puiule daca nu simpti nimic pn mine asa si spune-mi,nu ma chinui, sau daca tiai gasit alta prietena, si ce credeti mi-a raspuns "care alta? tu crezi ca eu stau tota ziua si caut fete"
ma atasat foarte tare aceste cuvinte.
sfaturi, va rog.

Răspuns Câştigător
| exicodili a răspuns:

Bla bla bla sfaturi rasuflate.(presupun ca nu sunteti casatoriti de 40 de ani ca sa se instaleze monotonia in relatia voastra)si chiar si atunci oamenii se dezmiarda, se iubesc, se doresc...deci spune-i clar si raspicat fara multe drame si melancolii ca nu accepti asa un comportament detasat.Zii ca te respecti si vrei alaturi de tine o persoana care sa te iubeasca si sa-si arate lucrul acesta fata de tine, in caz contrar nu vei mai dori sa fii cu el, pentru ca tu vrei sa te simti iubita si dorita.Fii cu capul sus si demna cand ii spui toatea astea.Totul depinde de clasa care ti-o afisezi. Daca faci totul cum trebuie se va pune pe ganduri iti spun eu!

10 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Poate s a plictisit sau si-a gasit alta[doar nu e prost sa recunoasca]

| DenisaMetal a răspuns:

La un moment dat devine monotonia in relatie si de aia trebuie sa socializezi foarte mult sa ai idei originale, sa iubesti cum vrei in stilul tau, sa te distrezi tu in felul tau, sa iti pretuiesti viata si persoanele din jurul tau cu originalitatea ta, si atunci totul se va schimba.

| IoNyShimotukushichi a răspuns:

Cred ca ai inceput sa-l enervezi cu toate chestiile astea, incearca sa nu mai spui toate aceste lucruri, incearca sa vorbiti normal, ca si cum ati fi doar amici.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai de vorba cu el si intreaba-l ce e cu el si cei cu tonul. Sigur are un motiv pentru care e asa daca nu inseamna ca nu te merita

| EddiWeed a răspuns:

Esti prea sensibila pentru el, pe unii baieti ii deranjaza asta pe parcursu relatiei, este si cazu meu.nu cred ca are rost sa'i zici "poezia" care ai spui ca i'o spui in fiecare seara cand faceti nani, devine plictisitor sa auzi cam aceia poezie mereu...fi mai cu tupeu nu mai fi asa moale

| extreme0708 a răspuns:

Sunt de parere ca trebuie sa discutati ca de la egal la egal si sa iti spuna exact ce problema are si ce il deranjeaza la tine sau la relatia voastra.
SI sa nu accepti raspunsuri de genul: "nu stiu, nimic, tot e ok, n-am nimic" NU. Trebuie sa discutati si sa va spuneti unul celuilalt tot ce aveti pe suflet si sa gasit solutii prin care relatia voastra sa se indrepte.

| Anastasya01 explică (pentru extreme0708):

Da incerc, dar mereu incearca sa evite aceste teme.

| extreme0708 a răspuns (pentru Anastasya01):

Nu il lasa sa evite, din experienta iti spun ca la cele mai sincere discutii se ajunge dintr-o cearta, iar daca sunteti doua persoane orgolioase sigur veti incepe sa spuneti tot ce nu va comvine.

| Aaanoniiiima a răspuns:

Eu zic să îi spui chiar în momentul în care îţi vorbeşte aşa. discută cu el trebuie să fie un motiv. nu trebuie să îi permiţi chiar orice. părerea mea.

| Anastasya01 explică:

Multumesc la toti pentru sfaturi (hug)