In aceeasi situatie ma aflu si eu. sunt impreuna cu el de 1 an de zile. la inceput totul a fost roz si frumos ne iubeam. poate ca eu eram mult mai indragostita de el si ii acceptam orice conditie. am acceptat si sa nu fac facultate si sa raman cu el toata viata(el avand 23). acum se pare ca el ma iubeste ceva mai mult ca la inceput. nu zic nu, dar parca nu mai e aceeasi iubire la mine. adica mi-am dat seama ca am acceptat prost ceea ce am acceptat, pentru ca eu sant ink tanara si vreau sa ma distrez( am 16) in schimb el si-a trait viata. acum imi vine greu sa ma indepartez de el dar asta e. mi-am dat seama ca trebuie sa imi fac o cariera, nu sa stau dupa el sa ma intretina, pentru ca el asta intelege prin `relatie serioasa`. vor mai exista 10 de sanse poate chiar mii sa ne gasim jumatatea ca doar nu o sa ramanem singure. sper ca ai inteles!
te pup:*
Clar ca nu faci bine distrandu`te cu el o sa creada ca iti bati joc de el deci nu mai continua se va supara pe tine si nu va mai vb cu tine
Bineintelse ca nu faci bine... daca te iubeste sincer dc vrei sal pierzi."sa te distrezi" adica vrei sa te combini cu tooata scoala as pentru amuzament sa vrei sa vezi cum e s fii cool.Maine poimaine te vad pe aici: va rog ajutati-ma m-a parasit si ma dezvirginta..." nu mai gasesti asa baieti ca el in ziua de azi care sa te iubeasca sincer.eu zic sa ramai cu el.dar o intrebare tu nu-l iubesti?
Si eu vreau sa ma distrez. Vrei sa ne distram impreuna? O sa-i chem pe prietenii mei si o sa bem, o sa fumam ceva apoi o sa te postim toti.
Iti pun eu cea mai simpla metoda ca sa para ca e vina lui! vorbesti cu o prietene de a ta sa fie ft atragatoare si sal ispiteasca so saruta etc... si chiar in acel moment sa apari tu si sa pari socata de ce vezi sa sa-i spui exact ce vrei : s-a terminat am avut incredere in tine se pare ca mama inselat...
Si duap te poti distra linistita...
funda?
Fata dc esti proasta si vrei sa-l pierzi? ff putin is cei care iti arata ca tye iubesc sincer si dc il pierzi atunci nu o sa-l mai poti recupera deci mai bine lasa distractia ca te poti distra si cu el si nu te desparti de asa un baiat
Explica-i prietenului tau ca lumea nu se invarte in jurul relatiei voastre. Spune-i ca ai nevoie de timp si pentru tine, nu doar pentru relatie si daca el chiar tine la tine, va intelege acest lucru.