Imagineazati ca esti invitata la o zi de nastere si esti lasa sa stai la masa cu ceilanti invitati in timp ce onomasticul trage o partida de sex, cum ar fi reactiona tu, iti zic eu, ai spune ce nai putut sa astepte chiar acum ii apucase dragostea
Nu are cum sa-si schimbe parerea despre tine, tinand seama ca te-ai comportat ca si o mare doamna. Poate ca l-ai speriat.
Eu zic ca ai procedat corect ca daca gazda a zis hai pai tu ce era sa spui nu. Daca erai la tine acasa da puteai spune nu pentru ca tu erai gazda si normal era sa stai pe acolo cu oaspetii.Dar asa nu vad care e problema celorlanti care spun ca nu stiu ceai facut.Tu ai facut ce ai simtit.E bine ca iti place sa o faci.Mai rau e daca nu tiar place.Asa ca dai in continuare baga mare.Referitor la colegul tau de scoala adica farele iubitului tau afla ca se cam oftica ala este adevarul.Se pare ca si lui ii place de tine dar ca nu ti-a zis si probabil ar fi asteptat ca tu si iubitu tau sa va desparittig si te asigur ca imediat ar fi sarit el in ajutor.Deci de aia te priveste asa ca na se simte naspa, dar sa fie sanatos nu trebuie sa se uite la iubita fratelui.Aia e magarie din partea lui nu din parttea ta.Deci nu trebuie sa faci nimic pentru ca tu nu ai nici o vina.Si mamasa sa fie si ea sanatoasa pentru ca se pare iai facut un bine lui fiusu ca l-ai linistit.Eu asa zic deci mai toti ar fi trebuit sa iti multumeasca, ori daca sint furiosi sau mai stiu eu cum ar fi tyreb sa fie pe iubitul tau, nicidecum pe tine.Asa ca nu iti mai fa probleme tu esti o fata de treaba si nu te agita pentru nimic. Spor la treaba in continuare si fa-o si de altadata ca nu-i nimic rau.
Normal, a fost nesimțire din partea voastră! Nu se face așa ceva mai ales când nu ești la tine acasă!
Clar ai picat prost în fața părinților lui și a lui fratesu.
Acum câți ani aveți voi?
Ati riscat foarte mult. Puteati astepta alta zi si alta locatie. Poate mama lui a aflat.In general mamele de baieti sunt mai protectoare.Astepta cateva zile, apoi vorbeste cu el si intreaba daca mama lui stie, Apoi mergeti la mama lui si spuneti ca va luat valul.
Ce minte de 15 ani aveti doamne, cum dracu sa faci asa ceva.
Se putea intampla naiba sa fiiti unu peste altu si batea maicasa la usa si el: " stai mama ca sunt pe... val, vin in 5 minute". Om stii majoritatea de aici cum e sa arda hormonii in noi, dar toate in limita bunului simt Sanda
Prietenul tau putea sa astepte un moment mai prielnic pentru sex.iar tu ar fi trebuit sa l opresti cand a inceput cu ideea.fratele lui normal ca si a schimbat atitudinea fata de tine pentru ca ceea ce ai facut, faptul ca ai fost de acord sa faci sex cu el cand toata lumea era acolo, e destul de deplasat. daca imi permiti, curvustin-ceea ce ai facut.
Nu a fost frumos ceea ce ati facut adica i-ati lasat cu ochii in soare la masa si voi v-ati dus sa faceti sex este normal sa reactioneze asa sau mai exista varianta pe care ai mai primit-o, poate chiar ii placea de tine si l-a durut gestul pe care tu l-ai facut
Pai si normal esti prostuta de ce te-ai lasat pacalita de el? tu crezi ca mama sa si restul care cunosc intamplarea au o parere buna despre tine dupa ce ai facut chestia aia? Sun sigur ca se foloseste de tine pentru sex.