| Xander14 a întrebat:

Prietenului meu ii place de o fata si vorbeste de ceva timp cu ea ( dar nu sunt​ impreuna ), doar vorbesc. Cand am fost la banchet m-am intalnit cu acea fata si am stat de vorba ( atunci nu stiam ca prietenului meu ii place de ea). Acum imi place si mie de fata aceea, dar nu nu as vrea sa stric prietenia dintre noi doi. Habar n-am ce sa fac. Am intrebat-o daca are iubit si mi-a spus ca nu. Ce sa fac?

6 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Nimic deocamdată. Prietenul tău are prioritate.

| Xander14 explică (pentru mihai69):

La asta m-am gandit si eu.

| BlyeeetAK47 a răspuns (pentru mihai69):

Cumva exista un 'Cod al dragostei'? E dreptul lui sa se dea la ea... oricum fata va alege unul dintre ei doi. Problema ar fi dupa daca invinsul isi va recunoaste infrangerea, dar ceea ce e putin probabil, dar wtf... sunteti tineri peste o sapt. o sa va treaca la aman2.

Mai intai da-ti seama daca chiar simti ceva pentru ea, ca asa si eu cand am fost la banchet, ma facusem muci, si toate fetele care nu le suportam, imi placeau laughing)))))))))))))))))))))

| Emilian65 a răspuns:

Daca ea a zis ca nu are prieten, inseamna ca nu iubeste prietenul tau si te vrea pe tine ca prieten. Nu mai astepta, ca poate se razgandeste si nu te mai vrea.

| OMFGConrad a răspuns:

Să te uiți după alta.

| Hamed134 a răspuns:

În primul rand e doar o fata, ele vin si pleacă n-are rost sa strici o relatie de prietenie pentru o tipa.
Move on