Teoretic cand ati avut raporturi sexuale neprotejate nu era in perioada fertila deci sansele sunt foarte mici sa fi ramas. Totusi nu putem exclude niciodata riscul acum depinde si daca calculele ciclului menstrual erau corecte. Faptul ca a avut cistita si poate a luat medicamente, apoi stresul de la examene si varicela pe deasupra sunt factori suficienti care sa intarzie menstruatia. Ca sa fie 100 la % sigura ar trebui sa faca un test de sarcina. Multa sanatate
Asta ii spun si eu dar este foarte speriata de testul de sarcina, sunt foarte sigur pe mine de ceea ce fac si in cazul asta nu se pune problema am uitat sa precizez ca am ejaculat afara nicidoata inauntru. Si calculele menstruatiei sunt corecte si regulat. Astazi e a 9 zi de cand ii intarzie. E normal sa iti intarzie atat de mult?
Durerile de burtă pot fi și un semn al apropierii menstruației, știu de la a mea. Cam în 2-3 zile. Și dacă i se măresc sânii, o să-i vină.
Aveam o colegă de muncă, care pe fond de stres, i-a întârziat menstruația 2 săptămâni, se speriase rău, credea că gata o să aibă un copil.
Odată cu experiența fricile astea ale ei se vor mai diminua.
Asta spun si eu. Deci dupa tine nu e vorba de ceva decat de o dereglare hormonala. Tinand cont ca actele sexuale au fost la 2-3 zile dupa terminarea menstruatiei si celelalte la vreo 7-8 zile inainte cand trebuia sa ii vina menstruatia. deci e cam imposibil sa se formeze o sarcina nu?
Mutubal întreabă: