anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, probabil ca multi veți rade la intrebarea mea dar.

de cati cm e nevoie pentru a satisface o fata?

Răspuns Câştigător
| MarianWLF a răspuns:

Lungimea medie a vaginului este de 9.6 cm, iar punctele erogene se afla la intrarea in vagin, care are in jur de 3 cm, deci nu iti mai fa griji de lungime, si fii atent la ce faci acolo, nu te lua nici dupa teoriile punctului G, prin stimularea clitorisului ii poti crea partenerei orgasm, daca acea stimulare o poti face si in timpul penetrarii, cu atat mai bine.

7 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Stii ce conteaza cel mai mult? Cm din grosimea sculei nu din lungime.
De ce? Pt ca punctele cele mai sensibile la majoritatea femeilor, sau pctul ala G cum ii mai zice, se afla undeva la intrare, mai rar in fundul fintinii laughing

Deci nu te gindi ca daca ii bagi unei femei ceva f adinc gata ai dato gata, nici pomeneala, nervii aia se afla pe peretii vaginali, ca urmare acolo trebuie sa existe frecare, sa fie aia excitati.

O scula buna ca si grosime ar fi undeva la 4.5-5 cm diametru, sau mai mare, dar cam ala ar fi minim 4-5 cm, insa depinde si de femeie, ce vagin are, nu ca adincime, ca si diamteru, ori daca e eleastic sau mai putin elastic.

Ca si lungime, o scula buna trebuie sa aiba cumva peste 17 cm. Ce amai buna scula pentru mai toate femeile este aia 19 cm lunga si 5.5 cm diametru laughing asta e scula ideala zic eu.

Acu nu stiu ce spun femeile, ar trebuie sa le intrebi pe ele.

Dar cum in ziua de azi, multe chestii au rezolvare., de ai o scula prea subtire sau prea scurta, merge femeia si is ajusteaza ea vaginu laughing face operatie de vaginoplastie si poti sa ai scula si cit creionul ca o sa fie bine.

| Miruna333 a răspuns:

Nu e vorba de cm cât e vorba de ce știi sa faci cu ea

| anonim_4396 explică (pentru Miruna333):

Corect. Degeaba e mare dacă nu știi cum să o folosești in așa fel încât să-i oferi plăcere partenerei.

| sammie a răspuns:

Daca e o fata care a mai facut-o pana acum, inseamna ca... Cam 20 de cm.

| 4evergentleman a răspuns:

12

| MariannN20 a răspuns:

In a satisface o fata nu conteaza cmhappy

| liviaArianna a răspuns:

Nu contează