anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Probabil v-ati obisnuit cu mine.
Rezumat:Sunt din Craiova, am 17 ani. Imi place o fata de 5 ani, probabil ma place si ea, dar suntem in impas deoarece nu stiu cum sa gasim o modalitate sa fim impreuna: ne e frica unul de altul, sa vorbim. Am incercat sa fiu cu ea acum 5 ani dar nu a vrut, dar cred ca acum ma place, cauta sa fim aproape, sa ne tinem in brate, etc.

Povestea mea integrala aici : http://www.tpu.ro/......-5-ani-am/

Aseara am plans pentru ca nu am vazut-o de o saptamana... mi-e rusine putin sa recunosc, dar nu caut mila, doar o iubesc nespus de tare si vreau sa fim impreuna.

Astept sfaturi si pareri din partea voastra (mai mult pareri).

Va salut cu drag. Numai bine!

3 răspunsuri:
| sleeppy a răspuns:

Las-o o perioada de timp pentru a analiza singura daca intr-adevar te place, poate sint doar iluziile tale ca te place? cel mai bine e sa ai rabdare si sa lasi lucrurile fara a schimba nimic, daca va fi sa fiti impreuna veti fi, dragostea distinge de la sine si nici cum nu trebuie impusa, succeswinking

| RedheadOnTheRun a răspuns:

Daca o placi atat de mult, ia-ti inima in dinti pana nu e prea tarziu. Daca simti anumite semne din partea ei, ce te opreste? De ce suferi in tacere, cand totusi ai posibilitatea sa faci ceva?
Dragostea e atat de simpla, dar parca unora le place sa se complice si sa se chinuie degeaba. Avand in vedere ca esti mai timid si ti-e teama de reactia ei, scrie-i o scrisoare in care sa incerci sa exprimi in cuvinte, toate sentimentele tale.
Nu mai ezita!

| SpeșălGirl a răspuns:

O placi de cinci ani? :o Pai in cazul asta, du-te la ea si spune-i tot ce simti. Spune-i cat de mult o iubesti si cat de importanta e pentru tine.Sincer nu cred ca o sa te refuze, nu se compara varsta de 13 cu cea de 17.Si chiar daca te-ar refuza, sa te gandesti ca asta e si gata, sa nu te distrugi dupa aceea, totul se intampla cu un scop.Bafta! :*