Ai amagit-o prea tare. Trebuia sa-i spui mai devreme ca o iubesti. daca ea a luat decizia asta inseamna ca asa ii e mai bine. Eu zic sa ma incerci, dar nu sa o stresezi. incearca sa vezi ce a determinat-o sa faca asta, sa nu mai vorbeasca cu tine si tu stii ce e mai bine sa faci in continuare.
Buna! Dupa parerea mea, caut-o fa cumva sa dai de ea ori fata in fata ori la telefon ori ceva.Sunt fata si stiu de obicei cauzele acestea.Ori ai suparat-o ori ceva sau CINEVA a determinat-o sa ia aceasta decizie.Eu nu o cunosc voi stiti ce probleme ati avut dar daca iti place de ea nu mai sta pe ganduri du-te si spune-i ca o iubesti, fa-o sa se simta iubita si protejata.Incearca sa vorbesti cu ea ca un prieten nu neaparat ca si un iubit.Lamureste problema cu ea, eu nu pot sa iti spun ce sa faci din moment ce nu o cunosc!
Bună.
Mai dă-i timp liber de gândire și o poți scoate la un suc și stai deschis cu ea de vorbă.
Pa, pa.
Buna!
Ea te placea mult,dar vazand ca tu nu iei nicio masura in privinta voastra,s-a gandit ca nu o placi si mai bine se indeparteaza.
Mai tarziu ar fi suferit mai mult.
Ti-a spus sa n-o mai suni,fie ca vrea sa te uite,fie ca vrea sa lupti pentru ea, sa va formati o relatie, sa-i dovedesti c-o placi.
Da-i pace cateva zile, sa se mai calmeze, apoi caut-o!
O inviti in oras si marturisesti c-o placi!
Succes!
Scrie-i un mesaj daca nu-ti raspunde la telefon si intreab-o ce s-a intamplat! De ce se comporta asa si roag-o sa-ti spuna adevarul. Nu o costa nimic! Daca iti da de inteles ca nu mai vrea sa aiba de-aface cu tine, las-o balta! Poate la un moment dat te va cauta ea.Stiu ca e greu sa treci peste asta si sa iti vezi in continuare de viata ta, dar nu e imposibil.
Invata ceva din toata chestiuta asta! Invata sa SPUI ce simti, CAND simti! Nu amana si nu lasa pe ''mai tarziu''. Poate ca atunci va fi prea tarziu si vei regreta!
Ai grija de tine.
Parerea mea este ca ar trebui sa va intalniti sa discutati fata in fata, si sa ii spui ceea ce simti, si in functie de ce decizie va lua ea, tu vei stii cum sa procedezi. noi nu avem de unde sa stim a cui este vina si ce este in capul ei, insa asta este singura modalitate de a afla. daca te vrea, te vrea, daca nu, o lasi balta, mai sunt si altele. succes
Bună!
Vorbeşte deschis cu ea. Intreab-o care este motivul pentru care s-a distanțat de tine.
O zi frumoasă!
Toti luptam intr-o batalie fara de sfarsit. Si pe mine ma placea o fata acum in an. Exact ca si pe tine. Ne dadeam mesaje pe facebook zilnic. Anul asta am inceput s-o plac. Ea nu mai ma place. Iar aici vine rezolvarea amandorora (eu si cu tine, BrokenAndSad): Mai incercam odata sa-i spunem ca o placem si daca ne refuza o dam uitari si ramanem doar prieteni. Apoi gasim alta. Lumea este 61% inzestrata cu fete. Gasim noi pe altcineva!
Trebuie sa aflii de ce s-a razgandit. Poate in viata ei a aprut un alt baiat sau poate iubeste pe altcineva. Daca nu e unu din variantele de mai sus, poti sa o inviti in oras.Intra mai tare in ea si vezi ce vrea cu adevarat de la viitor.
Nu cred ca e vina ta gaseste-o si vorbiti intre patru ochi. tine-o de mana si uita-te in ochii ei in timp ce discutati