Daca ea nu vrea atunci uit-o si tu, daca vrei sa afli cat e de geloasa, daca e geloasa, afiseaza-te cu fete prin preajma ei si vezi reactia
Dragostea vine si pleaca fara sa ne anunte. La colega ta a tinut numai 7 zile si gata, nu te mai place. Ghinion, nu ai ce sa faci. Puteti ramane buni colegi fara probleme.
Pai se prea poate ca prietenii tai sa aiba dreptate. Sunt destule fete de genul asta. Daca e asa, atuncni nu se merita sa mai insisti. O sa-ti treaca. 7 zile nu e tocmai mult. Pui tu ochii pe alta care poate o sa vrea 7 ani +
Pai eu cred ca cel mai bine e sa te prefaci ca nu iti pasa desi e mai greu decat pare. Astfel ea probabil si subliniez probabil ea se v-a simti prost si va fi geloasa.
Fetele care se plictisesc repede trec dintr-un pat intr-altul nu cred ca vrei langa tine...o...fa-ti alta prietena!
Pai daca nu tine la relatii incearca sa o uiti.Fa-i cumva in ciuda.Fa-te ca esti cu alta fata. poate mai simte ceva pentru tine..sii atunci poate si ea sufera, si tu, si relatia incepe din nou..Astept funda! Mersi