| DnX a întrebat:

Problema mea este mai delicata, este vorba despre o fata. Imi place foarte mult de ea, pot spune chiar ca o iubesc, si se intampla asta de cativa ani, pastrez legatura cu ea, iesim pe afara, dar ea nici nu vrea sa auda de o posibila relatie cu mine, nu vrea sa ma considere mai mult decat un prieten, iar pe mine ma doare chestia asta, fiindca stie ca o iubesc, ca as face orice pentru ea, etc. Acum mai nou a intervenit si unul din cei mai buni prieteni ai mei, care zice ca vrea sa aiba o aventura cu ea si alte chestii din astea, stiind ca eu sunt disperat dupa ea, probabil o face sa ma oftice pe mine, dar totusi il cred in stare, ce as putea sa fac sa ii dau de inteles ca ea este totul pentru mine si sa o conving sa fim impreuna. PS: i-am mai propus de nenumarate ori chestia asta si i-am explicat cat de mult inseamna pentru mine, dar nimic!

5 răspunsuri:
| CryShiAtat a răspuns:

În această situaţie multe soluţii nu prea ai deoarece dragoste cu sila nu se poate di păcate. Şi crede-mă când îţi spun deoarece ştiu ce spun şi eu am avut pentru mult timp o,, iubire neîmpărtăşită". Tot ce văd că ai putea face este să te duci la fata aia şi să îi spui că o iubeşti cu adevărat şi să îţi dea o şansă. Mai exact să ieşiţi la o întâlnire, iar dacă pe parcusrul acestei întâlniri ea va începe să aibă un interes pentru tine atunci bine dar dacă nu se va schimba nimic atunci va trebui din păcate să o laşi liberă şi să rămâneţi doar prieteni, lucru pe care nu prea îl consider că se va întâmpla.
Ca un ultim sfat, în cazul în care întâlnirea chiar se va întâmpla atunci nu încerca să pari cineva ce nu eşti, fii tu însuţi!
Sper că te-am ajutat! Succes!

| neutrino a răspuns:

O fata plina de calitati, asa cum este ea, este normal sa fie vanata de tot mai multi baieti. Numai faptele acestora vor conta in fata ei, nu vorbele! Baieti frumusei se gasesc pe toate drumurile, dar nu si isteti.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Salut! Nu o mai stresa, las o in pace, ti a zis odată că nu, invată să pierzi, dar demn, nu făcindu te de ris sau milogindu te de ea ca un copil care nu pleacă pină nu îi cumpără mama lui jucăria, fetele si oamenii in general nu sint jucării, nu merge la infinit faza cu cumpăratul, cu cadouri atentii, aceea nu este relatie este doar interes, care scade de indată ce vine altul mai potnt financiar decit tine si il toacă si pe ăla de bănet. Tu acum trebuie să faci eforturi uriașe să o uiți. Nu este de tine, e prea umilitor să te rogi de ea doar, doar acceptă. Ce virstă ave ti voi doi?

| NameHarris a răspuns:

Cautati o fata care iti va imparti aceleas sentimente ca si tinewinking

| cristimihailov a răspuns:

Salut,

Pe cat de crud ar putea sa para, pe atat este de adevarat, ca, pentru a exista o relatie, ambele parti ar trebui sa accepte acest lucru.

Gandeste-te ca iubesti nu stiu ce vedeta din afara, cu o ardoare de zgarii peretii de placere, dar ramane doar o dragoste amarata si GRESITA.

Daca o iubesti atat de tare, poti sa intelegi ca exista si alte aspecte ale dragostei, aspecte care iti sunt cerute. Si anume sa o lasi in pace.

Las-o in pace. Cauta-ti alta si gata. Cu siguranta, absolut cu siguranta, exista una mai buna decat cea la care te gandesti.

Si o poti gasi, daca ai ochi pentru ea. Daca stai cu ochii doar la tipa aceasta, atunci dragostea iti poate trage si un genunchi in fata, ca tot nu te prinzi.