Din friends zone nu iesi. "Ramanem prieteni" nu este o invitatie sa o astepti ci "stai pe aproape, fraiere, ca am nevoie de diverse servicii din partea ta". Acele "probleme" pe care le vezi intre ea si "iubi" sunt de multe ori lucruri normale intr-o relatie si nu au nici o semnificatie. Ai sanse MINUSCULE sa fii cu ea.
Accepta realitatea. Nu te mai intalni cu ea, nu mai vorbi cu ea, nu te mai gandi la ea pentru o vreme. Profita de vacanta care vine sa ti-o scoti din minte. Daca ai o masina pe mana, pleaca in excursii prin tara. Daca nu, descurca-te altfel dar tot pleaca. Si eu am fost un solitar, si am trecut chiar prin ceva mult mai neplacut decat tine dar am reusit sa gasesc in interiorul meu resursele de a merge mai departe. Sunt convins ca si tu poti!
Timpul le rezolva pe toate.Stiu ca iti e greu, dar crede-ma, in timp ea o sa devina doar o amintire.Incearca sa razi mai mult, sa iti creezi un ambient frumos si energic in jurul tau iar lucrurile cu timpul se vor rezolva de la sine, fara sa-ti dai seama.In legatura cu relatia, nu are rost sa o astepti, chiar vrei sa fi o rezerva pentru ea? Bafta la examene si mult noroc!