| Bogdan372 a întrebat:

Salut ptu am o problema de curind mi-am facut un con pe paypal si nu ma lasa sa atasez un cord
imi spune ca Nu am putut verifica acest card de credit. Vă rugăm să verificați dacă informațiile introduse sunt corecte. Vă rugăm, de asemenea, asigurați-vă că cardul de credit adresa dvs. de facturare se potrivește PayPal adresa dvs. de stradă.

Răspuns Câştigător
| ayo8207 a răspuns:

Procedura e asa:
Adaugi cardul pe paypal(codul de pe spate + secure key-ul parca(3 cifre)).
Dai verificare
Te asiguri inainte de asta ca ai cel putin 5 RON disponibili pe card.
In 2-3 zile ei o sa-ti verifice cardul in urmatorul mod:
O sa faca o tranzactie fictiva de pe contul tau. O sa-ti ia aproximativ 5 RON din cont, iar dupa verficare o sa-ti returneze acei bani.
In momentul in care ti-au retras acei bani, o sa poti vedea in detaliile tranzactiilor o tranzactie de la PayPal cu un cod de 4 cifre. Detaliile le poti cere la banca(te duci la banca si spui ca vrei sa vezi ultimele operatiuni), sau, ca sa nu mai interactionezi cu angajatii, folosesti sistemul HomeBanking daca il ai activ, ori la ING ai acele automate pentru operatiuni non-cash(self banking). Le gasesti cam la toate sediile langa bancomate.
Notezi undeva acel cod de 4 cifre si il introduci pe site-ul PayPal.
Cam asta ai de facut.

Din cate stiu, PayPal nu accepta carduri de credit, ci doar de debit. Nu ai nevoie de servicii gen home-banking pentru PayPal. Nu ai costuri suplimentare pentru folosirea serviciului. Tranzactiile intre conturi de pay-pal sunt gratuite. Insa, in momentul in care adaugi finantare din card pe paypal iti ia vreo 2 euro. De asemenea, ai grija la schimbul valutar Euro-RON. Ei de aici castiga mult.

Personal, paypal-ul mi se pare cel mai avantajos mod de a primi bani on-line avand in vedere ca retragerea si primirea sunt practic gratuite. Insa nu e prea indicat sa pui bani de pe card pe paypal pentru sume mici. Gandeste-te ca la fiecare finantare iti ia cate 2 Euro. Insa poti primi o anumita suma de bani si dupa sa o folosesti(fara sa o retragi) fara comisioane.

| Bogdan372 explică (pentru ayo8207):

Am vazut ca cere euro la inscriere pai si cine imi da codu asta de 4 cifre

3 răspunsuri:
| Şaptepăcate a răspuns:

DA da trebuie sa iti dea de la banca un cod din 4 cifre ca sa confirmi si sa activezi cardul

| andredeea26 a răspuns:

Eu cred ca trebuie sa ai ceva de la banca pentru ca sa poti plati online...suna la banca spune-le ca vrei sa poti plati online si ai sa vezi ca asa este.