Da, vorbesc destul de mult cu mama despre asta, dar se mai baga si tata in vorba asa, sa se afle in treaba si cand aude cica : " daca o faci fa-o protejat sa nu o faci fara prezervativ ca daca-mi vii cu burta la gura-ti f*t o mama de bataie."
Deci ce vreau sa spun este ca cu mama pot vorbi absolut orice, pentru ca are incredere in mine, si vrea sa ma avertizeze cand simte ca e ceva rau, dar cu tata nu pot vorbi pentru ca imediat, sare sa ma certe.
Am 16 ani, prezervative iau de la mama daca vreau, trebuie doar sa-i zic, sunt deschis despre sex cu parintii mei da nu la modu pervers . AM vorbit cu mama despre boli sexuale si chesti si ce se poate intampla, dar nu ca si cand nu le'as fi stiut deja. sper ca ti'am raspuns la intrebare
Daca ai o relatie ok cu parintii tai poti sa porti o discutie de genu...sau macar cu unul din ei.In cazul fetelor, mamele sunt cele mai in masura si eu zic ca e chiar ok sa vb, ca de la fata la fata . Eu am vorbit cu mama mea de la inceput si ma ajuta cand am nelamuriri...chiar merg si la ginecolog cu ea, lucru relevant atunci cand iti incepi viata sexuala
Nu. pentru ca lea fost lor rusine
SI mie poate
Insa acum sa vina poate ii invat eu ceva
Ce dracu frate sa vorbesc cu ei asa ceva?
Mie nu stiu cum in fine mi se pare ceva "normal" cam 50%
Generalitati da cu mama mea pentru ca am o relatie cat de cat buna cu ea insa nu i-am spus ca mi-am inceput viata sexuala pentru ca astept un moment potrivit sa nu o i-a rau.
E bine ca parinti sa-ti ofere informatii doar ca majoritatea parintilor refuza sa deschida acest subiect cu copiilor din rusine sau lipsa informatiilor.
Buna! da, cu mama pot vorbi oricand despre viata sexuala.prima data ea mi-a zis despre asta. aveam vreo 12 ani si imi era asa de rusine sa o asculttt dar acum nu am nicio problema, mi se pare ceva normal sa purtam astfel de discutii Pai, am vorbit despre toate metodele de protejare.
Imi este rushine.Am numai 10 ani. ei bine. o sa incerc cand o sa-mi vina ciclu. NU mi-a venit inca!