| DAVIDFCSB98BG008 a întrebat:

Salut. Recent am avut o experiență cu o fata foarte ciudata. Am vrut sa facem sex, dar prezervativele erau mici si penisul parca nu voia sa intre in vagin ps: amandoi suntem virgini. Era de la prezervative?

12 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Ati fi mai fericiti daca ati respecta planul Creatorului si nu ati face sex fara casatorie.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu are nici o treaba prezrevativul cu lipsa ta de erectie.
Prezrevativul trebuie sa fie strans pe penis, ca altfel risti sa se rupa la sex, sau sa cada in vaginul fetei.
Este des intalnita lipsa de erectie la primele partide de sex, fiindca emotiile isi spun cuvantul.
Mai incercat, dar numai cu prezrevativ pus pe cuc, ca nu te musca.
Oricum prima partida duraeza cateva secunde, fiindca te vei scapa pe tine...asta in situatia in care reusestis a ai erectie.

Extrem de important: ca fata sa fie relaxata si ca vaginul sa fie lubrefiat, trebuie sa ii faci fetei un PRELUDIU de 5-10minute (pregatire) inainte de penetrare, fiindca penetrarea este extrem de dureroasa fara preludiu si dupa cum ai constatat, aproape imposibil de intrat.

| DAVIDFCSB98BG008 explică (pentru Violleta2022):

Deci soluția ar fi sa ii fac un preludiu?

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru DAVIDFCSB98BG008):

Păi da, ce varsta are fata?

| Violleta2022 a răspuns (pentru DAVIDFCSB98BG008):

Este obligatoru sa faci un preludiu, la fiecare partida sexuala, ca altfel fata nu te va place si nu va accepta sex cu tine, deoarece " pe uscat" sexul este foarte dureros si respingator.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

La primul contact, prezervativul poate împiedeca. Trebuie împins.

| DAVIDFCSB98BG008 explică (pentru sadrian46):

Am preferat sa ne potejăm si sa o facem asa.

| Emilian65 a răspuns:

Nu era de la prezervativ. Era de la nepriceperea voastra de a folosi prezervativul.

| anonimuIl a răspuns:

Mai învață ce ai de făcut prima oară cu o virgină chiar dacă ești și tu virgin.