anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, recent am făcut 19 ani și puțin mă simt jenant și descurajat pentru că la vârsta asta sunt virgin. Am avut 4 relații, cu fetele nu prea stau prost. deocamndată sunt solo, faza este că toți cred ideea că eu am multe fete, fac sex de multe ori, și mă simt jenant pe ideea asta( pentru că ei cred că nu sunt virgin, dar practic sunt ). Cu o fată am ajuns să ne dezbrăcăm etc. dar faza este că ceva din mine a refuzat chestia asta. Acum regret pentru ce s-a întâmplat. Ca și concluzie aș vrea să știu dacă asta ar fi o problemă sau nu. Sau dacă mai sunt în starea în care sunt eu, nu am înclinații spre homosexualitate. să nu vă gândiți la avioane sau prostii, sunt un om normal iubăreț dar încă nu am avut norocul sau ghinionul să scap de virginitate.La curve nici să nu vă gândiți. Mulțumesc că mi-ați citit această problema.

Răspuns Câştigător
| litere123 a răspuns:

Hey,nu-i nicio rușine ca la vârsta ta sa fii încă virgin.Ai spus că ești "un om normal, iubăreț", două calități speciale, care le poți arăta fiecărei fete.
O sa treci peste toate aceste relatii, curând si îți vei găsi persoana perfecta ție.Priveste in jur, socializează și comportate adecvat, și ai să vezi ca ai să îți găsești jumătatea ta care să te iubească așa cum ești tu.
App. respect pentru că nu te-ai gândit la vreo curvă.

4 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Nu este o problema grava ca tu, la 19 ani mai esti virgin. Din cate am inteles esti iubit de fete si un motiv al pastrarii virginitatii tale este ca niciuna nu a fost pe placul ta. Nu a venit momentul in care tu sa-ti pierzi virginitatea, dar va veni si acesta odata.

| Ara997 a răspuns:

Mai pe scurt esti un tip normal.
nu fa valuri si. mai cauta.
cand vei gasi ce cauti cu adevarat ai sa te descurci perfect.
vb. aia : putin da' bun!

| Eduard196 a răspuns:

Spune-i uneia din fetele cu care vorbesti ca vrei sa faci ceva cu ea. Simplu. Nu merge? Incearca la alta happy

| andreeapopa39 a răspuns:

Virginitatea nu mi se pare o problema care ar trebui sa te ingrijoreze. Cunosc persoane mai mari decat tine care sunt inca virgine, si daca spui ca stai bine cu fetele inseamna ca in curand o vei gasi pe cea potrivita. Nu e mare lucru sa faci sex, trebuie doar sa traiesti momentul si sa nu te mai gandesti la nimic altceva.Lucrurile vor decurge de la sine.