Buna! Draga Golden,
Tot ce iti pot spune este sa lasi timpul sa lucreze, iar tu sa incerci sa te apropii mai mult de ea, sa deveniti cei mai buni amici (prieteni de catarama) iar apoi daca intr-adevar intre voi 2 exista o legatura atunci va avea loc si momentul magic (sa fiti impreuna )
Eu iti doresc numai binele din lume si sper sa o scoti la capat cu aceasta fata!
Te rog, imi dai mie fundita?!
Pai
nu vreau sa te fac sa suferi mai rau
dar n-ai cum s-o iubesti cu adevarat,daca n-o cunosti
ca stii,naiba,o placi,apoi te pui cu ea,apoi o cunosti mai bine,cu calitati si defecte,si apoi ajungi sa o iubesti,naiba
sau in cazul in care sunteti cei mai buni prieteni si apoi va puneti pe bune pentru ca va iubiti
dar naiba,stai linistit
vin altele:*
stiu ca raspunsul e descurajator,dar in unele cazuri trebuie sa mergi mai departe pentru ca pur si simplu lucrurile frumoase se intampla atunci cand chiar nu te astepti
crede-ma,mi s-a intamplat
bafta:*
poate mai putem vorbi, daca vrei, sa te mai ajut cu problemele tale
Eu zic ca cel mai bun sfat il ai de la tine insuti pentru ca tu sti ce vrei. la mine asa a mers. am incercat singur dar am avut grija sa nu se vada ca incerc, si a mers...dar ai grija sa nu o lungesti prea mult. daca esti fata in fata cu ea si va uitati unu in ochii celuilalt, pui mana pe ea daca vrei ( nu in locuri intime ), si o saruti.
Daa.ea e mai marfe ca tine si nu vrea sa fie cu tine. pentru o fata e cam ciudat sa fie cu cineva mai mic pentru baieti este altceva.vei vedea ca mai sunt fete si una devarsta ta si daca vrei una frumoasa si asa.ar trebuii sa mai astepti.
poate esti dezamagit acum ca nu porea ai sanse la ea dar asta e.mai sunt fete
ce copii sunteti). habar n-aveti ce e dragostea. cica te-ai indragostit in adevaratul sens al cuvantului dar nu o prea cunosti)
Mutlumesc pentru raspunsuri, le voi lua in considerare. Si draga Iulia, se pare ca tu nu cunosti termenul de "dragoste la prima vedere". Pur si simplu am vazut-o si mi-a placut ceva la ea, dupa care a ajuns sa fie chiar un sentiment de dragoste. Imi pare rau sa te anunt dar inteleg perfect ce se intampla altfel nu postam la aceasta categorie. In legatura cu varsta amandoi suntem din '97 dar ea are in fata aprox. 6-7 luni.
Anonim519 întreabă: