| eu333111333 a întrebat:

Salut
Revelionul acesta l am petrecut cu niste prieteteni, printe ei fiind si o fata pe care o plac oarecum. Dupa ce am baut am stat atunci acea fata tinandu ma de mana si jucundu se cu parul meu. Partea cea mai surprinzatoare este ca la miezul noptii (intre 2016-2017) ne am sarutat (mozol) si imbratisat vreo 5-10 minute. Dupa nu am mai rea vorbit, dar o prietena de a ei mi-a spus sa incerc sa vorbesc cu ea. Ce sa cred ajutor

Răspuns Câştigător
| cikone a răspuns:

Ai stat,te-ai mozolit cu ea,p... in pantaloni era beton,si n-ai fost in stare să o f... Apoi probabil ca a trebuit sa faci o labuta sa scapi de tensiune, nasol moment pentru tine.
Iti dau un sfat, cand mai ai parte de asa ceva, incearca sa i-o tragi, daca sta-bine, daca nu treci la alta fata; nu fi fraier!

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Sa o cauti daca-ti place de ea, asta ar trebui sa faci!

| mihai69 a răspuns:

Să sari pe ea, fraiere!

| Emilian65 a răspuns:

Care a fost motivul de nu ai mai vrut sa vorbesti cu ea? Daca ea a acceptat sa va sarutati si sa va imbratisati, inseamna ca ea vrea o relatie cu tine. Deci nu mai lasa fata sa astepte un raspuns de la tine si actioneaza pentru a realiza o relatie solida intre tine si ea.

| eu333111333 explică (pentru Emilian65):

Nu neaparat da nu am mai vrut sa vorbesc cuvea dar nu am avut o discutie privata

| vocea a răspuns:

Daca iti place vorbeste cu fata, si incercati sa aveti o relatie, bafta!

| JustStitch a răspuns:

Te place, daca nu te-ar fi placut nu te-ai mai fi sarutat cu ea, vorbeste cu ea, bafta