| Alex154 a întrebat:

Revin cu intrebarea dar mai concert. Acum aproximativ 2 luni eu si prietena mea am avut un fel de" joaca " doar eu la ea la... iar acum ciclu ei a întârziat aproximativ o luna. Nu e prima oara cand ne "jucam" si aveam mare grija mereu ca si atunci..doar ca vad ca a trecut 1luna iar ciclul ei nu a venit..eu stiu ca am avut grija dar sigur ce s-a intamplat nu mai stiu..semne ca ar fi însărcinată nu are deloc iar perioada asta de 2 luni a fost foarte agitata si stresata pentru ea datorita facultății si altor lucruri..ma intreb daca sa imi fac griji sau e doar o intarziere la momentul nepotrivit din cauza perioadei stresante pentru ea..pentru ca eu atunci la "joaca" acolo nu aveam de unde sa iau sperma sa dau acolo fiindca eram îmbrăcat.dar nu exclud nimic pentru ca nu mai sunt sigur cum a fost. O parere va rog

5 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Efectuarea unui test de sarcina va rezolva in mod absolut sigur si corect toate temerile voastre cu privire la posibilitatea de a exista sau nu o sarcina nascuta...din neant, cu totul ipotetica. big grin Multa sanatate!

| BlyeeetAK47 a răspuns:

De la PETTING (joaca pe care o descrii tu) NU POTI RAMANE INSARCINATA!

| YouandI a răspuns:

Spre liniștea voastră convinge-o sa facă un test de sarcina.
Dar in cazul asta stressul este problema, am pățit si eu sa fiu foarte stresata si sa nu îmi vina la timp! Mi-a întârziat 2 săptămâni.

| SatanelDeLaVaradia a răspuns:

Se poate sa o fi lasat insarcinata daca iau bagat acolo sperma

| intrebptcanustiu a răspuns:

Daca ia anticonceptionale trebuie sa vina ceas de obicei.
Daca nu, sunt femei care nu au ciclu cu lunile, dereglari hormonale.