| Raul199612 a întrebat:

Revin cu o altă întrebare referitoare la SEX şi aş ruga să mi se răspundă tot la fel de frumos ca şi la întrebarea anterioară

Vă spun mai întâi că toţi am fost la început, toţi eram "speriaţi" când venea vorba de asta, toţi eram ruşinoşi. Mai pe scurt, nu s-a născut nimeni învăţat
Am şi eu câteva întrebări

1) Am observat că în timpul actului sexual, dacă las moale tot corpul, şi nu incordez penisul, rezist mai mult. Dar când incordez zona penisului inclusiv zona dorsală parcă îmi vine să ejaculez pe loc.
Până la urmă cum se face corect şi normal?

2) Prima şi ultima dată când am făcut sex cu partenera, am folosit prezervativ. Dar faza e că la prima penetrare a curs un lichid galbui aşa, habar n-am ce o fi ăla

3) Metode prin care poţi rezista mai mult? Vinul roşu chiar ajută?

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

1. Nu exista nici o varianta corecta. Cat timp vrei sa continui actul sexual, stai relaxat. Cand simti ca amandoi sunteti satisfacuti si partenera a atins deja orgasmul, te apropii si tu de ejaculare. E normal sa o poti controla cat vrei tu.
2. De unde a curs?
3. Exercitiul. Vinul rosu mai degraba strica.

| Raul199612 explică (pentru Brigaela):

De la mine, dar în prezervativ
De ce strică vinul roşu? Am băut şi eu 2-3 pahare şi am rezistat mult mai mult
La ce te referi prin "Exercitiu"?

| Brigaela a răspuns (pentru Raul199612):

Probabil este lichid preseminal.
Mirosul de vin in respiratie inhiba adesea partera si o va face sa se simta neplacut. In al doilea rand, daca bei foarte mult (adica 3 pahare), te poti gasi in situatia sa nu mai poti ejacula deloc. Nu stiu cum rezisti tu la bautura, dar din experienta ema, majoritatea oamenilor dupa 3 pahare de vin sunt mai putin delicati, mai mitocani, ceea ce poate fi o problema serioasa in pat. Trebuie sa iti intrebi si partenera, daca accepta si ii place sexul cu tine baut.
Exercitiu inseamna sa exersezi controlul ejacularii.

La 3 pahare, prin un pic mai mult "tupeu", adică sunt mai sigur pe mine, mai stăpân pe mine, nicidecum mitocan sau miros de băutură
Mirosul se poate rezolva, poate nu beau de faţă cu ea şi ascund mirosul... deci happy

Daca bei trebuie sa ii spui, altfel ar fi o minciuna... Trebuie sa o intrebi exact daca vrea sa ajunga in pat cu tine dupa 3 pahare (eu nu as vrea, mai ales ca tupeul ala de alcool este foarte foarte scarbos)

Nu sunt rău la băutură... Eu mereu sunt finuţ, fac lucruri în limita bunului simţ happy
Şi ea a spus de ceva vinuţ, pentru că ea e pudică... şi a spus că are nevoie până se obişnuieşte

Atata timp cat este de acord, nu e o problema. dar alcoolul ii va creste pudoarea (daca nu se imbata), fiindca in primele faze alcoolul este inhibant. Sper ca sunteti amandoi amjori, altfel este ilegal sa consumati alcool.

Am 18 ani, ea face peste o lună... Şi nu cred că vom avea parte de relaţie sexuală în luna asta. Nu e o fată care să caute aşa ceva, şi nici eu nu mai sunt genul de a profita de o fată. Ea a avut parte de asa ceva o singură dată, şi s-a plâns foarte mult că avea dureri, era cu ochii in lacrimi, intr-adevăr... nici ăla nu avea o mărime oarecum normală + că era virgină. Dar mă rog, mă scuzi că m-am abătut de la subiect.Mai întreb odată să fiu sigur. Deci spui că vinul roşu într-adevăr are efect la ejaculare?

Daca bei moderat (o jumatate de pahar), te poate ajuta sa te relaxezi. Daca bei mult (peste doua pahare) te poate impiedica sa ejaculezi

Nu văd răul dacă mă impiedică... adică pnm, voi rezista laughing

Este extrem de frustrant pentru amandoi sa nu poti ejacula (iti vei pierde la un moment dat erectia dupa chinuri si frustrari).
Tu esti sigur ca esti pregatit sa iti incepi viata sexuala cu aceasta fata? Ai prea multe temeri si nesigurante, poate ar fi bine sa mai asteptati pana relatia devine mai serioasa si pana te mai maturizezi un pic.

Nu e prima dată... Data trecută maximum 1 minute jumate am rezistat... De asta vreau să mă pregătecs

Nu cred ca vinul te va ajuta, fiindca inseamna ca tu pana acum nu ai invatat sa iti controlezi ejacularea. Incearca, cand te masturbezi, sa iti intarzii cat poti de mult ejacularea, incordand muschii ca si cum te-ai abtine de la a urina. Asta se exerseaza timp de ani ed zile, in adolescenta, la fiecare masturbare.

Eu consider că vinul te va ajuta un pic, nu in cantitati mari... daca intr-adevar vrei ceva frumos, corect?

Vinul te va ajuta un pic, sa zicem 10%...

Ok, mulţumesc pentru răspunsuri!

16 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

1. așa cum simți tu că e bine. Evident, fără să neglijezi partenera;
2. habar n-am. Ai uitat să spui de la cine a curs, dar oricum nu cred să putem ghici doar din descriere. Posibil să fie datorită excitației;
3. așa se spune, că ajută femeii, dacă-l bea bărbatul. Acu' depinde și cât, că de la un moment dat încolo ori te fură somnu', ori nu ți se mai scoală.