| Lonely02 a întrebat:

Salut,revin cu o întrebare, țin să menționez că am făcut sex PROTEJAT, și mi-a întârziat menstruația 9 zile..trebuia sa îmi vina pe 8 martie, mie de regula îmi venea cu o zi sau doua după sau înainte, de foarte mult timp nu a mai întârziat asa..ca si simptome pot spune ca in decursul acestor zile m-a durut jos in zona lombara foarte putin fata de cum ma durea normal adica e ca si cum "ar da semne" dar foarte, foarte puțin..sunt asa complesita de stres și anxietate încât nici nu am curajul sa fac un test de sarcină mai ales cand eu stiu ca am procedat cum trebuie
..am (20 de ani ), ar fi vreo posibilitate? Nu s-a întâmplat niciun "accident".

2 răspunsuri:
| annonimaaaa555 a răspuns:

Dacă ai folosit protecție corect și nu a avut loc niciun accident, șansele unei sarcini sunt foarte mici. Întârzierea menstruației poate fi cauzată de stres, anxietate, schimbări hormonale sau oboseală. Cel mai sigur mod de a exclude o sarcină este un test, dar dacă întârzierea continuă, consultă un medic ginecolog ca nu e ok sa ai ciclu neregulat

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

De ce nu mergi la medicul ginecolog? Consultatia e gratuita cu trimitere de la medicul de familie.
Poti pune acolo orice intrebari ai legate de menstruatie.