Daca nu ai curaj in realitate, cere cuiva numarul lui de telefon, sau ID-ul de messenger, sau contul lui de Facebook, si discutati acolo pana cand aveti curaj in realitate sa va spuneti mai multe. E si acesta un inceput, o cale. Decat deloc, eu zic ca e bine si asa.
Ce-ar fi sa-l intrebi cum a reusit el sa rezolve ultimele teme de la matematica!
Si eu am uneori problema asta, dar stii ce fac? Ma duc la ea si o intreb ce a mai facut in ultimele zile si daca nu vrea sa-mi raspunda inseamna ca nu ma place, iar daca da o invit la o pizza sau un suc, iar la intalnire incerc sa gasesc lucruri pe care le avem in comun.
Poti sa-i ceri contul de facebook sa vorbiti acolo pana va faceti amandoi curaj sa vorbiti in realitate sau poti sai timiti un biletel avand in vedere ca si el te place sau poti sai sctii pe o foaie dar tot mai bine e sa discutati pe retele de socilalizare pama o sa vorbiti si in realitate.
Astazi din pacate nu am scos o vorba cu el, dar ochii ni s-au intalnit din nou si am observat (stand langa banca lui) ca imi imita pozitiile si unele gesturi. De ex daca eu ma aplec asupra bancii, peste o secunda si el face la fel.
Simplu, daca ai certitudinea ca te place, spune-i pe fata sau bate un apropo nesimtit ca il placi si sa iesiti la un suc, de aici totul merge de la sine.
Daca reusesti sa faci treaba asta, sa ii spui lucrul asta, s-a dus dracu timiditatea .
Daca il sesizezi ca zambeste la tine, ca se uita frumos, alinta-l...< ce faci ochisor caprui?> ...etc il chemi sa va luati pateuri de la chiosc, nu mananci pateuri de obicei, vei manca de acum inainte ca sa ai oportunitatea.))
Tu sti mai bine, cum este situatia de fapt si cam ce tr sa faci, doar ca iti este teama de ce reactie ar putea avea, eu iti dau sfaturi si in varianta cu tupeu si fara, pentru ca sunt deja la o varsta in care spun pe fata, am primit si eu refuzuri, dar nu ma afecteaza, cine nu ma place, e clar ca nu are gusturi bune.