| arananime12 a întrebat:

Salut Romania. Am o intrebare care priveste starea mea amoroasa.Vedeti voi, de cand sunt mic nu prea am avut incredere in mine si nici acum nu prea am. Datorita acestui lucru nu am reusit sa ma integrez asa de bine si sa imi creez o relatie cu o fata iar personalitatea mea influentata de factori din afara tarii au ingreunat lucrurile. Nici nu eram ca alti baieti care o faceau si gata nu puteam trata o fata in felul ala. Am 19 ani si singura mea scuza de ce nu am avut vreodata o relatie cu o fata si nu am sarutat una este pentru ca m-am axat pe scoala. Cum as putea sa cunosc fete si sa vorbesc cu ele fata in fata? Si despre ce sa vorbim sau cum ar trebui sa ma comport?

Răspuns Apreciat de Editori
| Aasdfghj a răspuns:

Trebuie sa te porti asa cum simti si sa vorbesti despre ce iti place tie, nu sa te prefaci. Orice persoana apreciaza sinceritatea, sa stii. De cunoscut le cunosti pe oriunde mergi. Pe net, la o biblioteca, la un curs, in parc, printre cercurile prietenilor. Acum depinde si de ce cauti si unde cauti. Fii relaxat si nu arata ca un disperat. Cu cat esti mai natural, cu atat lucrurile vin de la sine. Ai incredere in tine