Ce fraier, dupa ce ca si-o gasit o proasta care ii da liber la inselat se supara pe ea...of of ce copil naiv
Tu zici de cine e prost/proasta si cine nu? Pe langa ca nici nu esti hotarat daca esti femeie sau barbat din intrebarile tale, mai si dai raspunsuri inutile -.-
Acum sunt cazuri si cazuri.
Iubitul meu m-a astepta 5 ani inainte de a o face, nu m-a presat si am asteptat momentul perfect cand doream amandoi la fel acelasi lucru.
Deci nu mai asculta pe x si z, nu toti sunt la fel.
Cred ca prietenul tau s-a suparat pe tine pentru ca tu nu ai incredere in el ( ca nu te asteapta pana cand esti pregatita, sau ca o sa doreasca sa te preseze cand tu nu doresti ceva in materie de sex) si nu il cunosti atat de bine. II spusesem odata ( inainte de a incepe viata sexuala) prietenul meu, acelasi lucru, pe care l-ai spus si tu, si s-a suparat, deorece a spus ca l-a deranjat ca nu il cunosc suficient ca sa stiu ca el nu m-ar obliga niciodata sa fac ceea ce nu imi doresc, si l-am jignit ca i-am spus sa pleci la alta care ii ofere, a spus ca el nu isi doreste o curva, ci pe mine, iubita lui.
Incerca sa ii spui ca iti pare foarte rau, ca erai confunza si ca ai interpretat gresit ( ce a spus acel cineva), fi un pic insistenta, dragalasa, si o sa vezi ca o sa ii treaca, poate nu pe moment ( ca i-ai jignit orgoliu care la baieti/barbati e imens), dar o sa ii treaca.
Succes.
Lasa rusine si du-te si cereti scuze, stiu cum e, dar e mult mai bine sa repari acum, decat mai tarziu. Fi sincera si cere-ti scuze, o sa vada ca iti pare foarte rau si o sa vezi ca o sa te ierte, pentru ca te iubeste, daca nu te iubea, nu sa supara atat de tare.
5 ani a stat pe uscat? ce fraier )) trist sa vezi baietii care ajung marionetele fetelor
Sa-mi bag picioarele, i-ai f*** toata tineretea
Trist sa vezi unii ca tine.
Sau baiatul tau este destul de destept astfel incat stie cum sa te imbrobodeasca bine, sau este un copilandru caruia ii este frica de sex, astfel incat el se roaga sa nu cumva sa accepti tu! Totusi, dupa felul imatur in care s-a manifestat, cred totusi ca el este inca un mormoloc cu aere de barbatel. De rusine nu are de ce sa-ti fie, asa ca poti da ochii linistita cu el. Totusi, fie vorba intre noi, tu i-ai spus o mare prostie!
Probabil l-ai lovit in orgoliu. Exista si posibilitatea ca el sa fi dorit sa-ti spuna asta, dar sa o faca EL, ca ai expus tu problema, poate l-a jignit. Dar are dreptate, nu poti face sex cu cineva fara ca macar sa ai un mic sentiment (pentru ca o faci cu cineva care are un fizic placut, deci fizic te atrage). Si chiar daca este cu voia ta, inselatul este inselat, este ciudat ca baiat cu iubita sa mergi la curve, sti?
Pai depinde,draga... acum si tu ai fost un piculet cam bleaga... fix pe iubitel l-ai intrebat,cred si eu ca e nitel suparici(suparat) dupa aceasta intrebare!
probabil ca el a crezut ca-l testezi intr-un fel anume, sau vrei sa te desparti de el!
de iertat... daca tine mult la tine s-ar putea sa te ierte daca nu aia e!
dar eu cred ca o sa te ierte, dupa ce raspuns spui tu ca ti-a dat ar parea un baiat bun la suflet si sensibil, iar baieti buni la suflet si sensibili iarta greseli prostesti ca aceasta, doar sa nu faci vreo greseala mare atunci el o sa fie rau de tot suparat pe tine si nu o sa te ierte!
Daca nu a pus presiuni asupra ta n-ai facut altceva decat sa vorbesti in plus.cand ceva nu e stricat, nu-l repara.