| TheMann a întrebat:

Salut,
Sa incep cu inceputul, m-am cunoscut cu o fata acum un an la un festival, ne tot uitam unul la altul si cand am ajuns amandoi acasa ne cautam reciproc pe facebook si ne-am gasit. ma rog; prin martie am inceput sa vorbim din ce in ce mai des pana cand am inceput sa vorbim in fiecare zii pana in momentul de fata. Ea sta la 150 de km de mine.Ea la un moment dat a zis ca ii place de mine si., eu nu am stiu ce sa ii zic atunci deoarece era distanta.dar pana la urma m-a facut sa ma indragostesc de ea si prima intalnire avand'o la Bucuresti in august am decis sa fim impreuna..totul a fost ok, am iesit impreuna si la mamaia si la ea acasa. am dormit la ea, m-am imprietenit si cu parintii ei. m-au ajutat sa ii fac si surprize. dar acum nu stiu ce sa fac deoarece cred ca am facut o prostie si e mai "distanta" adica tot vorbim non stop dar a vrut si o pauza. si vreau sa ma impac cu ea. stiu ca si ea tine mult la mine, dar nu stiu ce sa fac. ea este a12a si are si scoala de soferi acum. si cred ca este si stresata acum. ce sa fac sa ma impac cu ea. o iubesc mult

2 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| TheMann explică:

Nici eu nu stiu sigur. Adica totul a fost ok. Acum ea pare foarte stresata din cauza scolii de soferi si liceului. Si cateodata da semne de iubire si din astea si cateodata pare distanta sad