| cristincicc a întrebat:

SALUT!
sa incep totul de la inceput
sunt in Franta de mai mult de jumatate de an adica invat inca limba franceza.
imi e cam dificil in scoala noua si inca ca si cum totul de la 0.
totul de la inceput formare prietenilor...
imi place enorm de un baiat francez, nu am vorbit cu el niciodata imi e frica ca o sa se rida de orice cuvint care o sal spun. totusi el isi cunoaste limba sa mai bine ca oricine.
Cind ma vede imi zimbeste si l-am observat ca dese ori ma priveste.
Iam trimis o invitatie de prietenie in Facebook si nu a acceptat.
Cum as putea face sa ii atrag atentia? Sa incep sa vorbesc cu el?

Răspuns Câştigător
| Alexakos a răspuns:

laughing si eu sunt in grecia si la fel mi-a fost la inceput, daca sti cat de cat limba incat sa poti vb ceva cu el atunci incearca, si nu o sa rada pentru faptul ca in franta sunt multi straini, asa cum este mai in toate tarile in ultimu timp. incepe cu inceputul, un ceau cum te cheama(tu cred ca-l sti dar infine) sau daca este in clasa cu tine fate ca ai nevoie de ajutor la o materie 2, 3, 10 (nu toate intr-o zi laughing ) si incet incet o sa mai vb o sa va cunoasteti. si ai putea incepe tu un salut in fiecare zi cand va inatalniti la scoala/strada etc. stiu ca este greu am trecut si eu prin asta, si inca mai trec uneori. dar trebuie sa ai ambitie, curaj.

5 răspunsuri:
| Romancutza a răspuns:

Da,ai putea incepe sa vorbesti cu el,iar daca nu ti-a acceptat pritenia pe facebook poate fi pentru ca inca nu a intrat pe el. Poti sa-i ceri cat este ceasul,cateodata,sa-l intrebi cu il cheama,ia-o usor, nu sari direct pe elwinkingSi usurel usurel, lucrurile se vor pune la locul lorwinkingMulta bafta!

| lila_1550 a răspuns:

Eu locuiesc in franta de trei ani si ceva si mie imi era frica la inceput ca lumea va rade de mine cand voi incerca sa vb, dar ia-ti inima in dinti...nu-ti fie frica.francezii sunt mai rezervati la inceput daca nu te cunosc de aceea nu a acceptat invitatia de prietenie.du-te direct la el si prezinta-te sau daca nu cauta sa intri in cercul lui de prieteni.

| spike404 a răspuns:

Fetele care nu "stapanesc" bine o limba straina(ma refer la situatia ta, nu in general big grin) sunt super atragatoare. Intreaba orice baiat big grin. Intra in discutie cu el si o sa ai surprize.

Bon succes! big grin (Am scris corect?hee hee)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai putea incepe prin a cunoaste gramatica limbii romane. Cum dracu' vrei sa inveti limba franceza, cand tu abia scrii in limba romana? In loc sa-ti vezi de scoala, iti arde de pus cracii pe lustra.

| anndra56 a răspuns:

Si eu la fel sunt in Franta. Nici eu nu vorbesc perfect franceza. Dar gandeste-te ca daca el este un baiat de treaba cu siguranta te va ajuta mult si sa nu iti fie rusine cand te corecteaza la ceva cuvant poate ca el o face cu placere