Orice contact sexual trebuie sa fie protejat, altfel exista atat risc de sarcina cat si de transmitere de boli
In astfel de situatie este obligatorie folosirea unei metode de protectie cum ar fiprezervativul sau ovulele spermigene pentru eliminarea oricarui risc de instalare a unei sarcini nedorite.
Este o tentativa, cum zici tu, tentativa de a te exprima, si e, din pacate, o tentativa nereusita. Vezi ca erectie se numeste starea rigida a penisului, nu ce crezi tu. In rest, numai aberatii. Gandeste-te la ceva vesel, nu la sex, fa ceva sa te poti exprima la nivel minimal. Salut.
Ceea ce iese de acolo se numeste lichid preejaculator si in anumite conditii poate contine spermatozoizi. Evident ca exista un risc de sarcina. Folositi prezervativul si reduceti riscul foarte mult. Va si protejeaza de BTSuri.
Pai si daca mi se intampla asta e destul de aiurea, adica am discutat cu prietena si am hotarat ca e timpul sa mergem mai departe, nu la dragoste. Dar daca ea va vrea si o sa o faca? Sa imi puna mana pe? O sa simta acel lichid, nu e jenant? Ce as putea face atunci? :/ Mentionez ca eu am 17 ani iar ea 16 jumate
Nu e aiurea, e normal. La cei mai multi ni se intampla. Si eu il am. Nu e jenant, ii explici ca e lubrifiantul tau natural. Aveti grija ca nici unul din voi sa nu o atinga pe fata jos cand aveti acel lichid pe maini, asta e tot.
Vlad, profit de faptul ca aici te exprimi un pic mai clar si iti raspund. Lichidul preejaculator e o picatura la deschiderea uretrei. Daca e un pic mai mult, merge, dar daca este o cantitate mai mare, nu este lichid preejaculator, ci emisie de sperma. Salut.