anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

sa trec direct la subiect
Azi mam intalnit cu o prietena si niste prieteni deai ei situatia este ca nu stiu exact daca ma place... am vorbit o mai intrebam ceva dar parea asa. distanta Dar ma intrebat niste chesti adica ma intrebat de o persoana care a pus un ceck it cu mine cine este ia... aici cred ca este oarecum interesata daca ma intrebat asta apoi o cheste a fost era cu mine si se uita la un tip... eu am mai atinso suptil pe mana pe par picior si nu a avut nicio reactie... si spunea intruna ca se plictiseste voi vorbesc de ceva timp cu ia si greu am obtinut o intalnire voi ce credeti?

5 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Scuze dar esti cam pampalau incearca sa te impui mai mult in fata ei, prinde-o de buca, sarut-o brusc pe gat, ii va place la nebunie

| TheLoveDoctorr a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

Mie mi-a placut " trec direct la subiect", deci are parca un aer de confident.

| RAY a răspuns:

Sincer? nu te place isi pierzi timpul aiurea, esti un mare BETA asta esti, fi naibi barbat nu te place pa, la intarnire ce faci? continui sa fi beta nu?

| R0R0 a răspuns:

Nu prea cred ca te place. Altfel, accepta entuziasta intalnirea cu tine

| December a răspuns:

Ai obtinut totusi o intalnire...asta nu e rau, dar trebuie sa vezi cum se comporta la intalnire. Sunt multe fete care nu stiu ce vor, se joaca, sau pur si simplu vor un catel de companie ocazional. Daca sta de vorba cu tine si o vezi ca e prezenta acolo (ma refer in discutie, gesturi etc), atunci ai o sansa.