Eu cred că ai făcut bine; oricum nu ar fi durat prea mult dacă nu o rupeai acum.
Și asta ar fi însemnat timp pierdut, mai multă suferință pentru amândoi etc.
Sa iti explic o chestie.Voi aveti o varsta destul de mica pentru a sti exact ce trebuie sa faceti si cum sa procedati in anumite situatii de aceia nu va merge relația.Cred ca el este genul de tip ce nu a primit afectiune si ce nu are prea multi prieteni de aceia este asa lipit de tine si insistent iar tu nu ai stiut cum sa pui problema.Tu ai acceptat sa stea lângă tine doar ca putin fara voia ta iar timpul acela posibil exagerat de mult va facut sa simti nevoia de spatiu pe care nu vi l-ai oferit din obișnuința de a sta impreuna si atunci au apărut neînțelegerile.
Dacă voi credeti ca va puteti maturizat și sa stati cat e nevoie impreuna si sa va acordați si spatiul necesar puteti continua, dar daca nu sunteti dispuși să faceți un compromis sau nu mai aveti sentimente unul pentru altul nu merita.
Ai luat cea mai buna decizie. Băiatul asta e mult prea posesiv, te ar fi sufocat și ai fi fost nefericita. Tu ai nevoie de o relație mai echilibrata. Nu trebuie sa permiți unui iubit sa te izoleze de prieteni sa spună ce sa faci, sa încerce sa te facă sa te simți vinovata, astea sunt forme de manipulări, iar dacă nu te înțelegi cu persoana de lângă tine chiar dacă e iubire tot nu merge pe termen lung. Poate va e greu acum dar lucrurile vor reveni la normal, sunteți abia la liceu, va veți face alte relații mai bune și probabil fiecare va învața fin greșeli
Inca nu sunteti capabili sa stiti ce anume e aia relatie, la varsta lui poate fi posesiv, dar mai tarziu se poate schimba, cunosc multe cazuri, pentru el acum e asta, moda sa aiba o iubita, eu zic ca ai luat decizia corecta sa o termini cu el. Aveti timp destul... cu atat mai bine ca tu esti retrasa, fiecare avem nevoie de timpul nostru cu noi insine. Numai bine
HappynewCenusa întreabă: