| HotDark a întrebat:

Sa va povestesc sunt impreuna cu o fata de 5 luni jumate cand am facut 3 luni i-a placut de un baiat si a spus ca vrea o pauza de 1-2 saptamani, am lasat-o, peste 3 zile a spus ca vrea sa continuam relatia, apoi i-am dat liber pentru ca ea 2 zile a iesit cu mine si dupa aia 2 zile a inceput iar sa mearga acolo unde era baiatu ala si i-am dat liber, peste 3 zile a venit la mine sa ii dau a 2 a sansa, i-am dat-o, peste 1 luna jumate aflu ca m-a inselat chiar dupa ce am fost impreuna dupa ce a trecut 1 luna de cand eram impreuna cu un " prieten " i-am dat liber si se tot ruga sa o iert, si am lasat-o o saptamana sa vad ce face si apoi am iertat-o pentru ca o iubesc mult si inca tot incerc sa trec peste toate, dar mai este o problema si nu stiu ce sa fac, de cand suntem impreuna de cele mai multe ori tot eu gasesc subiecte de vorbit, ea nimic, ce sa fac?, voi ce ati fi facut daca erati in locul meu? sau ce ati fi facut sa o atrageti mai mult? sa va placa mai mult? cum ati fi facut asta?
Multumesc

9 răspunsuri:
| lolly a răspuns:

As fi lasat-o daca eram in locul tau.
Dragoste cu forta nu se poate.Intr-un cuplu trebuie ca 2 oameni sa se iubeasca reciproc, nu doar 1 sa iubeasca. Daca ea te iubea nu te insela, nu o lasa inima.Nu mai fi atat de iertator, inselatul nu se iarta.Cauta-ti fericirea langa o fata care merita sa o iubesti, nulanga o panarama.

| YoYoLicious a răspuns:

Da-i 2 capace si stai cu sor'sa sau cu cea mai buna prietenasmug

| cristi_3894 a răspuns:

Nu am citit tot, dar cred ca nu ar trebui sa iei relatiile atat de in serios, mai ales cele de la o varsta

| Dianaㄨ a răspuns:

O sa fiu directa.
Nu o atragi, dar s-a obisnuit cu tine si nu vrea sa te piarda, probabil din frica de singuratate sau din orgoliu.
Daca nici macar nu gaseste subiecte sa vorbeasca cu tine, tu ce intelegi din asta?
Cel mai bine, util, folositor pentru tine este sa-i dai papucii, ai toate motivele. Femeile inseala numai cand nu primesc tot ce-si doresc de la partener.
Succes!

| soriinaa a răspuns:

Eu nu inteleg atunci pentru ce mai stai cu ea. De inselat, te-a inselat, deci, de iubit, nu prea te iubeste, de comunicat, nu comunica cu tine, dar cam ce face?! In primul rand, atunci cand o relatie se rupe, oricat ai incerca sa refaci legatura si sa o faci sa mearga, niciodata nu o sa mai la fel. Si mai ales atunci cand te inseala. Pentru ca automat iti pierzi increderea. Si atunci cand ierti asa ceva, posibil sa o mai faca si a doua, si a treia oara, ca a vazut ca ai iertat-o odata, stie ca ii merge, stie ca o iubesti si esti in stare sa ii ierti orice. Eu zic ca cel mai indicat ar fi sa te desparti de ea, dar de data asta definitiv, oricat ar fi de greu. Dar asta doar tu hotarasti, eu pot doar sa-ti dau un sfat din suflet. Acum despre intrebare, ce sa-ti zic. Puteti incerca sa iesiti mai mult, sa faceti chestii nou, surprinde-o. Noua, fetelor, ne place asta. Mergeti la film, la o plimbare in parc, mancati impreuna, in oras, acasa, cumpara-i o floare. Vorbiti despre orice. Spune-i tot ce iti vine. Comunicati, cunoaste-ti-va, intreab-o ce ii place, spune-i ce iti place. Poveste-i intamplari din trecutul tau ( dar nu despre fostele tale ), fa-o sa rada si cel mai important arata-i ca o iubesti. Dar fa toate lucrurile aste doar daca crezi ca merita. Daca totusi exista si cea mai mica indoiala, mai bine las-o ca fete sunt destule. Sper ca te-am ajutat. Baftaa;*

| Ingrid_Stefy_1997 a răspuns:

Pai fa-te interesat de ce ii place ei cel mai mult.si vorbeste numai despre asta.gaseste un subiect interesant de discutie.iar daca tot nu merge ar trebui sa te desparti de ea pentru ca o fata asa ca ea nu prea merita efortul asta...las-o sa se duca la celalalt baiat.o sa vada ce a pierdut si iti zic mai mult ca sigur ca daca te vei desparti de ea (Chiar daca doare) ea isi va da seama cat de mult te iubeste pe tine. Sper ca ti-am fost de ajutor

| HotDark explică (pentru Ingrid_Stefy_1997):

Pai una din probleme e ca tot eu gasesc subiectele de vorbit. ea nimica, si m-am despartit de ea de 2 ori sper ca acum ca am iertat-o a 3 a ora sa isi fi dat seama...

| Ingrid_Stefy_1997 a răspuns (pentru HotDark):

Daca si a 3-a Oara te inseala.Da-i papuci...

| emin3mbossdeboss a răspuns:

Futeo maa laughing!