Buna! Eu zic sa o iei incet deoarece fata dupa cine stie ce va crede.Mama asta este un obsedat si vrea sa ma f... Eu zic sa nuo mai pipai, sa-i arati ca o respecti! Si daca o vei face sa-i ceri voie! Dupa reactile ei iti vei da seama daca este de accord sau nu!
Ba, chiar NU ne intereseaza prostiile tale. N-ai decat s-o legi cu funia de gat si s-o priponesti de un gard. Du-te si ne lasa!
Iar waw. :X foarte frumos, dar dintr-o data ai devenit mai indraznet logic ca ea nu ti-ar fi spus sa te opresti deoarece TE IUBESTE, si tu ai inceput sa ti la ea si sa iti placa sa petreci timpul cu ea:X
Ia-o usurel usurel, nu te mai grabi, ori azi ori peste 5 zile tot acolo ajungi daca cu adevarat asta vrei. Sincer eu ti-as fi spus sa o iei mai usurel dar acum te inteleg si pe tine dar si pe ea care a astepta acest moment de foarte mult tim, SA FIE CU TINE :X
Succes in continuare si tine-ne la curent, ma rog cel putin pe mine .
Destul de interesanta povestea ta dar
iti zic eu de ce ea nu a zis nimic in timp ce tu o "mangai". Pentru ca a treut prin ce a trecut, ei i-a fost teama ca daca nu te va lasa sa o "mangai", tu probabil o vei respinge. Ea in acele momente cauta alinare in bratele tale.
Sfatul meu e sa o iei mai usurel si sa ai grija de ea, ok?
si uite id-ul meu teo_dora_anca@yahoo.com, daca mai ai nevoie de vreun sfat sau daca ai nevoie sa disuti cu cineva
Teo te-a pupacit :* si sa ai grija de ea