Trimite-o definitiv şi irevocabil la plimbare.
La cum se comportă, nu mi s-ar părea exagerat dacă i-ai zice vreo câteva "de dulce".
Pe tine te ţine pentru că probabil o satisfaci în pat şi cam atât.
Unde-s fătucile care spun că bărbaţii sunt nişte porci?! Tare-aş vrea să văd ce-au de spus aici unde e clar că domnişoara merită o bătaie bună.
Fata isi c-am bate joc de tine
chiar imi pare rau ca iubesti un specimen ca asta...eu te sfatuiesc sa-ti gasesti o tipa si sa o face geloasa si sa vada ce a pierdut
sincer nu te merita
te pup si ai grija de tine
E clar ca fata asta nu tine la tine, nu stiu de ce sta cu tine. Si eu crde ca are si pe altcineva, poate chisr pe fostul, il mai iubeste cine stie, poate e in limba dupa altu si pe tine te tine de maimutoi, scuze Fii si tu barbat ca sa zic asa si pune piciorul in prag, cum ii permiti sa isi bata joc de tine? Incearca totusi sa afli tu singur daca are pe altcineva, fara sa o intrebi pe ea, oricum eu cred ca chiar daca nu are, tot place ea pe altcineva, nu mi se pare ca are un comportament de fata care iubeste un baiat. Mai degraba pare o usuratica careia ii poate suci mintile oricare "smecheras" si pe tine te tine de rezerva. Imi pare rau, dar meriti o fata care sa te iubeasca si pe care sa o iubesti. Eu sunt fata si imi iubesc prietenul si nu as putea sa ma comport precum prietena ta. si suntem de 4 ani impreuna! Oricum succes!
Sper sa nu te superi ca am vorbit asa, dar am incercat sa te fac sa intelegi ca nu e de tine acea fata!
Cred ca ar trebui sa te desparti de ea.Parerea mea e ca poate umbla si cu acel baiat cu care are poza.Nu prea e corect ce face ea.Mai bine te desparti chiar daca la inceput e mai greu si incerci sa nu te mai impaci cu ea. Bafta!
Sunt de aceeasi parere cu kongeriket, faptul ca te tine doar pentru sex (desi majoritatea acuzelor in general sunt indreptate catre reprezentantii sexului puternic, si nici-decum spre femei, asa cum e in acest caz).
Oricum cea mai comica faza din toata marturisirea ta este aceasta "si facem mereu sex cand vine la mine si tema pentru la scoala" deci asta e foarte amuzant
In legatura cu situatia ta. Ea doreste sa fie satisfacuta in pat, pe cand tu doresti iubirea adevarata.
De aici reiese clar ca cea mai inteleapta decizie e de a o lasa sa suspine dupa p___
Cred ca tipa e "pe interes" ca sa zic asa. Despartete de ea sau daca vrei sa fi "rau" da-i papucii intr-un stil clasic:printr-un sms.