Port o discutie sincera cu acea persoana si dupa aceea voi hotari daca ma despart de el sau nu.
Continui sa merg mai departe sa tin capul sus si sa nu-mi pierd demnitatea si nici orgoliul Pa
Merg mai departe! Daca m-a inselat inseamna ca nu m-a iubit si din moment ce nu m-a iubit nu are rost sa mai continui relatia.Asi rupe orice legatura cu el, chiar daca dupa o vreme vine si isi cere scuze.Nu mai au rost scuzele, faptul este implinit si nu mai putem da timpul inapoi.
Eu de exemplu nu as erta, dar lasi inteba daca aici e si vina mea, caci daca da, atunci trebuie de corectat si inseamna ca in aceasta inselare am s eu o parte de vina.asa ca mai gindeste-te
Nu stiu cum as reactzionanu am fost inselat pan acum(adica s aflu ca cine stie...) cred ca as bate-o
Ias da una peste fata, dar nu mi se ridica mana
as cere explicatii, multe explicatii.=) si deja analizand motivul voi actiona mai departe. Dar cred ca daca as fi baiat nu as mai cere explicatii, voi actiona deodata
E pentru prima oara, o iert si ii mai dau o sansa! E a doua oara, o parasesc fara prea multe explicatii!
In primul rand as vrea sa purtam o discutie. Am analiza relatia din toate punctele de vedere si daca nu ar mai fi niciun punct comun am pune capat. Daca e o relatie de durata se mai poate ierta dar numai in cazuri speciale.
Sa zicem numai da?
ok
in situatia asta
i-as spanzura pe amandoi
nu stiu daca e comic sau nu
apoi le-as lega organele la amandoi cu sarma
da n-are cum sa ma insele, ma iubeste prea mult, in fine nu e tarziu sa calci pe broasca
Cred ca as muri de durere, dar l-as trimite la dracu si mi-as vedea de drum!
Rebeca21121 întreabă:
anonim_4396 întreabă: