Salut! O intrebare interesanta, sincer la mine daca vad ca o fata nu ma merita [fite, diferite interese] atunci din start renunt la ea! S-a nimerit sa gasesc o fata care chiar sa ma atraga, sa ma faca sa innebunesc dupa ea, imi placea tot la ea, aspectul fizic, modul de a fi, mentalitatea.
Ce vreau sa spun e ca nu trebuie sa te descurajezi, si mie imi este frica sa intru in discutie pe facebook cu o fata pentru ca "sunt prea urat" sau "cum sa se uite aia la mine?" dar pana la urma trebuie sa intelegi ca fata visurilor tale tot va aparea, ce poti face este doar sa traiesti clipa pe moment si sa lasi timpu sa treaca neobservat.
Pai in primul rand George.tragi conluzii pripite. Daca vezi o fata pe facebook si are poze nu stiu cum poti spune ca este...Dar nici macar nu o cunosti.Incearca sa nu mai judeci cartea dupa coperta.intereseaza-te de la prieteni ei cum este in realiate sau daca nu, incearca sa te impritenesti si sa descoperi cum este acea persoana :*
Voi gasiti mereu motive, dar tot voi spuneti ca noi suntem complicate si ca nu ne intelegeti deloc.
Gandeste-te putin ca si fetele (sau poate unele dintre ele) gandesc la fel. Doar ca in alti termeni: "e prea dragut, nu se uita el la mine", etc. Poate asta gandesc fetele cuminti :d/timide. Cele mai indraznete, vor dori sa te cunoasca, sa intre in vorba cu tine, sa le placi si eventual sa va si intalniti (asta manifestand in mod evident). Fii tu insuti, oricum ar fi fata cu care vorbesti. Daca vei intalni o fata de care sa iti placa in mod special, dar ea sa nu indrazneasca, tu nu, atunci ce te faci? FII BARBAT! MAN UP! Ia o gura de aer si sari de pe stanca in mare! Oricum va merita! Pentru ca data viitoare va fi putin mai usor si mai cunoscut.
Ai curaj! Fata cu care vei vorbi va aprecia asta! (bineinteles, daca esti si bine crescut si te porti frumos cu ea, ai 140% sanse de reusita )
Cred ca asta e ce mai normala si rationala intrebare...Cum sa-ti zic, nu ar trebui sa te uiti pe Facebook ca sa vezi ce fata e de nasu' tau.Deci asa ca gandeste-te bine la asta:"Daca o persoana te place, nu te place pentru ce ai ci pentru ceea ce esti".Nu te descuraja, fi increzator.Iti zic ceva care mie imi place f mult:"Nu grabi dragostea sa vina la tine ci las-o sa vina de la sine" . Daca ti-am fost de ajutor...atunci cu placere
Fita a aparut odata cu tehnologia,daca el/ea are jdemii de prieteni pe facebook dar de fapt el/ea nu a mai discutat cu un prieten adevarat in carne si oase de ani buni normal ca se simte buricul pamantului cu jdemii de like-uri,iar cand e pus/pusa intr-o situatie concreta de a avea o discutie fata in fata cu o persoana adevarata si nu una virtuala pare a avea fita in cap dar de fapt apare acea frica de realitate,sa privesti persoana in ochi, sa-i vezi reactia imediata(sau poate-i stricata mai)fara ascunzisuri, prima impresie conteaza.(unii oameni vor sa vorbeste cu tine alti nu vor sa vorbeste cu tine)
Pentru ca asa sunteti voi baietii.
si mie imi place de un baiat de 3 ani.
ba vrea sa stea cu mine, ba se razgandeste ca nu vrea sa ma faca sa sufar, imi zice ca suntem diferiti...
nu sunteti prea sigur pe ce simtiti. si daca ai gandirea asta, nu prea poti scapa de ea. cel mai bine atunci cand vorbesti cu o fata, fii tupeist. noua fetelor ne plac baietii care zic tot ce au de zis pe fata.,,.ma urat nu sunt, financiar sunt ok, (modest) criza se simte,, totul e ok. de ce te gandesti prea departe?
si poate ea nu e de tine, nu tu de ea.
din cate ai spus aici esti un tip de treaba si nu vad ce rost isi au,, gandurile tale,,
Trust yourself! si puneti o lista cu ceea ce cauti la o fata. nu te mai subestima