Esti cel mai probabil tanar si confuz, nu exista un timer pentru a iti stabili sexualitatea sau pentru a iti intemeia o familie, nu te grabeste nimeni.
Trage aer in piept si aminteste-ti ca ai timp, poate acum 20 de ani ai fi fost presat sa te insori la 18 ani sa iti faci o familie, acum poti sta pana la 40 de ani sau niciodata.
Sexualitatea poate fi descoperita intr-un singur fel, experimentand, da-ti timp cunoaste persoane de ambele sexe si vezi unde vei ajunge.
PS: pune-te sa citesti despre subiect, sunt mai multe chestii teoretizate decat straight, gay si bi cine stie unde o sa te regasesti.
Nu e vorba de timp, dar eu chiar nu stiu ce sunt si nu pot pur si simplu sa accept ca as fi gay...
Orientarea sexuala nu este o alegere, este ceea ce esti si nu poate fi gresita. O sa inveti in timp sa te accepti asa cum esti dar pentru moment acorda-ti timp ca sa identifici exact unde te situezi in acest univers al sexualitatii.
Ai mentionat deja ca ai fost atras de persoane de sex opus deci pana la proba contrarie esti cel putin bi.
Eu personal iti sugerez sa intri in contact cu cei de la MozaiQ sau alt ONG de profil care te pot ajuta cu treaba asta. Inteleg ca momentan nu vrei sa faci mare show din treaba asta asa ca suportul online al unui grup de profil ar putea fi de ajutor.
Am fost atras, dar pana atunci nu aveam nicio relatie. La prima mea relatie ( nu a fost cu fata pe care mi o doream ) nu simt absolut nimic cand o sarut... doar erectii care trec repede. Si ma pune rau pe ganduri, pur si simplu nu vreau sa ma trezesc mai tarziu ca s gay, vreau sa stiu acum. Cand aud povesti cu " tocmai la 25 de ani realizase ca e gay" ma apuca fiorii
Daca ai erectii la tipe stii sigur ca esti cel putin bi pentru ca procesezi persoanele de sex feminin ca fiind posibil parteneri sexuali, daca nu era fata pe care ti-o doreai nu e anormal sa nu simti nimic pentru ea, asa functioneaza treaba cu dragostea..trebuie sa-ti placa de persoana respectiva. Si da e normal ca tip straight/bi sa ai erectii si la chestiile care nu-ti plac, instinctele noastre reproducatoare nu tin cont de infatisare.
Nu pot sa iti zic ce e bine si ce e rau, asta doar tu poti decide ce stiu din ce am inteles de al alti oameni gay..cam stii de mic daca esti gay nu afli la 25 de ani. Aia care "afla" la 25 de ani e pentru ca au fost in negare, si dupa o viata in care au dost depresivi si nesatisfacuti accepta in sfarsit ce sunt.
Incearca sa contactezi ONG-urile de mai jos, ei te pot ajuta mai bine decat TPU sa iti clarifici situatia.
http://mozaiqlgbt.ro/contact/
http://www.acceptromania.ro/contact/
Pai nah. am auzit de oameni care si.au facut familie, copii, iar dupa aceea au marturisit nevestei ca sunt gay... eu nu vreau sa ajung asa, sa imi dau seama prea tarziu. Sper din tot sufletul sa fiu bisexual si sa fiu excitat de o fata :/ Eu din ce am inteles pe net, ca sa iti dai seama ( ca femeie) ca partenerul tau este gay, dupa partidele de sex acesta nu este apropiat de tine..Eu ma gandeam ca a fi gay nici macar nu iti provoaca erectie o femeie sau destul de greu, asta m.a pus pe ganduri, ca unii homosexuali au orgasm cu femei si nimeni nu banuieste nimic...
E foarte posibil să fii bisexual (la fel ca mulți alți oameni de ambe sexe).
Şi chiar nu trebuie să-ți faci probleme din cauza asta; nu eşti tu "defect" doar pentru că nu te încadrezi în "standarde", ci mai degrabă ăia care te judecă.
Chestia este ca eu nu stiu daca sunt "defect" sau "normal" nu stiu ce simt... M.am ingrijorat pentru ca nu simt absolut nimic cu prietena mea... poate nu e fata potrivita, nu stiu
Mai mult ca sigur nu e fata potrivită.
Iar faptul că ești gay sau straight sau bi NU are relevanță. Ești tot TU, cel de care până mai ieri când sexualitatea nu intra în ecuație îți plăcea atât de mult!
Eu nu ma suport gay... Si nu stiu ce sunt, asta ma seacă.
Oricum ai fi, esti normal!
Si daca esti bisexual, si daca esti homosexual, tot normal esti. Incetati naiba sa va credeti anomalii ale naturii. Cred ca esti bisexual spre homosexual. Cred ca te atrag unele femei si unii barbate. Esti oricum inca mic. Ai timp sa experimentezi si cu femei si cu barbati si sa te decizi.
Eu nu suport ideea sa imi placa barbatii... nu imi pasa de lume, e vorba ca doar cand imi imaginez sa fiu langa un barbat, nu imi place ce vad...
) Pai si daca te nimereste sa fii bisexual ce faci? Accepta-te asa cum esti ca sa nu o dai in depresii, suicide etc. Pentru binele tau iti spun.
Nu ai zis ce varsta ai, in adolescenta e normal sa colcaie hormonii in tine si sa devii confuz. Poate sa fie o perioada trecatoare sau sa fii bisexual, ai timp toata viata sa descoperi asta .
Am 16 ani
Esti micut, ai timp sa te descoperi, nu-ti mai face griji.
Cat despre aia casatoriti gay, iti zic eu ca ei mereu au simtit ca sunt diferiti, dar au fost inhibati din cauza educatiei si a altor factori.
Pai eu nu mai am rabdare sa ma "descopar". de aceea am pus intrebarea asta. eu nu pot sa suport ideea ca as fi gay...
Dar ce are daca esti gay?
Fa sex cu un baiat si vezi daca-ti place
Si mie. Dar uneori chiar chiar ma ingrijoreaza...
Am fost atras, dar pana atunci nu aveam nicio relatie. La prima mea relatie ( nu a fost cu fata pe care mi o doream ) nu simt absolut nimic cand o sarut... doar erectii care trec repede. Si ma pune rau pe ganduri
Nu ești Gay, Bi sau Straight. Este LGBTQ, iar tu ești Q. Este ceva normal să îți cauți sexualitatea la vârsta asta, însă la noi în țară este o dezinformare totală cu privire la acest aspect