E normal sa ti se puna dura cand te saruti te simti tu in extaz in acel moment si masturbarea o poti controla dar trebuie sa ai ambitie.
Pai, asa se mai intampla la baieti. Nu exista o solutie prin care te putem ajuta, doar sa nu va mai sarutati asa de intim. Cu timpul, dupa ce te vei obisnui, nu vei mai avea o erectie atat de rapid.
Da este ceva normal.toti am trecut prin asta.e mai bine ca te masturbezi altfel daca te exciti mai tare vei avea dureri de testicule si nu e bine deloc.deci e norma.corpul iti reactioneaza.nu lua nici un fel de pastile sau ceva.stai linistit este normal totul.succes.
Stai linistit, toata lumea a patit chestia asta Pe parcurs vei observa schimbari radicale
E ceva normal, ajungind la o excitatie avansata si neputind avea contact sexual ceeace nici nu iti recomand la virsta asta, cel mai bine e sa te masturbezi evitind durerea de testicule.
Am si eu o intrebare tot 14 ani am, ma masturbez frecvent da nu.s ***, dar intr.o zi ma trezesc ca nu se scoala si poate chiar ca e mai mica(poate e imaginatia mea) nu pot sa ma masturbez si nu se mai scoala, sunt impotent?!