O prietenie adevarata nu inseamna suferinta, ci sa ai mereu pe cineva alaturi de tine, ceea ce ea nu face.nu iti fie frica de ce va urma ''fara ea''.mai bine de atat se poate mereu deci fii curajoasa si rupe legaturile cu ea, o astfel de prietenie iti face numai rau
Pai sa stii ca nu te merit ar fi bine sa o las in pace ca sa nu ai probleme mai tarziu. Sa i spui ca nu mai vrei sa discuti cu ea pentru ca a devenit o fitoasa pitipoanca si proasta
Buna! Te inteleg. INSAaca un friend te supara sau te dezamageste trebuie sa vorbesti cu el/ea neaparat iar in legatura cu fuga dupa baieti ea are 15 ani iar normal ca fuge dupa baieti ca poate vrea un bf sau alt ceva. Oamenii te pot surprinde. L mine e la fel! Cunosc o fata de la 2 ani iar acum incepe cu minciunile si fitele, baietii si multe altele. Ba chiar am facut un juramant: PRIETENE PT. TOTDEAUNA, dar acum ma pacaleste, se crede cea mai tare. insulta chiar! cel mai bine este sa taci si sa nu vb cu ea, ori sa taci pana ce te va striga, suna sau alte lucruri. Eu cred ca esti o fatabuna. Ea nu merita sa fie cu tine. SUCCES PT. A REFACE SITUATIA DIN GREA IN USOARA! P.S ASTA A FOST DOAR SFATU' MEU
Parerea mea este ca trebuie sa o faci pe iubita sa nu mai fie prietene cu accea fata.Sa o inviti la o masa si sa vorbiti despre ce nu va convine si poate reusiti sa fiti iar impreuna.Si sa nu o uiti ca o sa regreti ca ai facut-o.
Hmm...pei ce pot sa iti zic.nu cred ca este o prietena adevarata cum i-ai fost tu.Nu cred ca te merita.
Faza cu barfele, fitele, minciunile si toate astea suna foarte urat.Eu sincer nu asi accepta asa ceva din partea unei prietene... Daca ea chiar ti-a fost prietena ar trebui sa isi ceara scuze nu stiu.Eu cred ca ar fi bine sa o ignori si poate isi v-a da seama ca te-a facut sa te simnti prost. Sper ca te-am ajutat.Pa:*