| stef112 a întrebat:

Salut.scuzati categoria nu stiam unde sa pun intrebarea. azi e ziua mea si ma simt asa de prost as intra in pamant. de abia astept sa treaca ziua aceasta si nu inteleg de ce? alti de ziua lor se simt bine adica na. eu ma simt prost si as vrea sa treaca foarte repede sau sa nu isi aduca nimeni aminte ca e ziua mea nu vreau sa primesc la multi ani. dar nu stiu de ce? aveti vreo explicatie?

Răspuns Câştigător
| nico097 a răspuns:

Buna.Probabil in ultima vreme te-ai simntit atat de singur in cat nu vrei sa vezi pe nimeni.Asa m-am simntit eu la majorat cand nimeni nu sia amintit de ziua mea te inteleg perfect e naspa sa te simnti singur. Oricum eu iti urez un sincer La multi ani multa sanatate si fii optimist nu te lasa dus de tristete.

3 răspunsuri:
| CrazySoursD a răspuns:

La multi ani! multa sanatate si fericire eterna. Nu incerca sa te izolezi! Fii rabdator si raspunde cu un zambet si o multumire la fiecare urare! Mai e putin din ziua asta oricum!

| Ichnat a răspuns:

Vrei un raspuns filozofic sau unul logic? big grin

| xJustJuss a răspuns:

Pai tu nu vrei sa fii in centrul atentie, nu iti face placere sa vezi anumiti oameni care stau pe langa tine, daca te vei duce cu prieteni la munte sau undeva iti va placea big grin. Funda?