| Cr1st1anmm10 a întrebat:

Salut, scuzati-ma daca este o intrebare prosteasca... am 15 ani(baiat) iar eu stiu ca imi plac fetele 100% dar cand vad un penis incepe sa mi scoale, este normal? Inseamna ca sunt gay? Nu am avut niciodata vreo dorinta sa experimentez cu acelasi sex sau chestii de genu. As aprecia un raspuns fara misto, multumesc!

8 răspunsuri:
| annonimaaaa555 a răspuns:

Este complet normal să ai curiozități și reacții fizice în timpul adolescenței. Atracția sexuală poate fi diferită pentru fiecare persoană, iar faptul că ai o reacție fizică la ceva nu înseamnă neapărat că ești gay. E posibil să explorezi aceste sentimente și să înțelegi mai bine ce îți place pe măsură ce crești. Fii răbdător cu tine și nu te grăbi să îți etichetezi identitatea.

| EMI004 a răspuns (pentru annonimaaaa555):

Ai dreptate nu trebuie sa se grăbească, eu am 20 de ani, incă sunt virgin si am descoperi ca sun asexual, adică nu ma simt atras atât de mult de sex!

| Cr1st1anmm10 explică (pentru annonimaaaa555):

Multumesc mult!

| Yaosenkhuru a răspuns:

Abia astept sa vad raspunsul violetei 2022

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Inseamna ca urla hormonii in tine!
Deocamdata vezi-ti de viata ta de baiat caruia ii plac fetele.
Peste 2-3 ani fa-ti o prietena si ai sa vezi exact cum e cu sexul.

| Emilian65 a răspuns:

Este normal ce ți se întâmplă. Dar, asta nu înseamnă că ești gay.

| gzaharia a răspuns (pentru Yaosenkhuru):

Jur! Phahahaha

| Violleta2022 a răspuns:

Ideal este sa nu te mai uiti la penisurile altora, ca excitarea vizula functioneaza, mai ales ca abia acum ai intrat la pubertate si se scoala la orice gand sau imagine cu organe sexuale.