| DeeeutzaA a întrebat:

Scuze ca pun aproape aceeasi intrebare.Am la scoala un baiat.Ne-am intalnit la concursul de matematica. El atuncea imi zicea ca sunt frumoasa pentru varsta me si din astea mie imi placea de el si ma facea sa rad.Si acum imi place de el si nu stiu cateodata ma enerveaza sau intr-un fel ma tachineaza si imi zice Alexandrrhhhhhhhhhhrhhhhhhhhha cu un accent frantuzesc pentru ca eu sunt raraita.Vas ruga sa imi dati un sfat ceva unii oameni spun ca cine se tachineaza sa iebesc.

Răspuns Câştigător
| vipande11 a răspuns:

Pai da tongue probabil de acea te tot takineaza cai place de tine big grin si vrea sati atraga atentia sa te iei de el ecttongue vb cu el si intreaba-l si vezi ce se intampla intre voi :d incercarea moarte nu are big grin Sper ca ti-am fost de folos BAFTA

6 răspunsuri:
| AIRIUS a răspuns:

Buna!
DAa,cam asa se spune in popor ca cine se tachineaza,se iubeste,dar stii cum e,daca la unii se potriveste,nu inseamna ca la toti.
Probabil ca te place,mai ales daca ti a si marturisit asta,poate ca si el asteapata un raspuns din partea ta,adica,ce a tinut de el,a facut,in schimb tu?
Ne spui noua ca il placi,dar trebuie sa i spui lui,sau sa l iei cu aceleasi complimente,pe care tii le a facut si el tie,numai ca,binenteles cu diplomatie.
Cea mai mare greseala a unei femei/fete,este sa i arate unui barbat/baiata,ca l iubesc,ca sunt topite dupa el,ca sunt in satare sa se sacrifie pentru el,pentru ca,daca ajungi sa i arati o asa dragoste,din partea lui,never,dar never,nu vei avea.
Iti va cunoaste punctul sensibil si va crede ca orice ti ar face,tu il iubesti.
Deci,poti sa incepi sa i arati ca si tu esti interesata de el,prin lucruri inteligente,de ex, rez o problema de mate impreuna cu el!
Si fa l sa se simta bine cu tine!
E super simplu, bafta multa!

| DeeeutzaA explică:

Va rog sa ma ajutati

| Andrei07565486 a răspuns:

Aveti o atractie unu fata de cellalt, incearca sa vorbesi sincer cu el, sal intreb, etc

| bau0217 a răspuns:

La concursul de mateeee:O schimbal ca nu e buuun

| DeeeutzaA explică (pentru bau0217):

De ce?

| Nanea_Andrei_1997 a răspuns:

laughing Din pacate ti-am mai spus-o de sute de ori. Da, esti frumoasa pentru varsta ta, asta nu ineamna ca vreau sa fiu cu tine. Te tachinez asa din lipsa de ocupatie. Esti dragutsa dar prea mica, MULT prea mica.