Hei. si eu am astfel d specimene in clasa.si eu am fost acea fata cuminte care nu se lua in guraa cu toti.dar de ceva vreme incoace mi-am dat seama ca indiferenta la ei nu prea doare si m-am cam saturat eu sa ii tratez cu indiferenta si am inceput si eu sa sar cu gura si sa comentez.noi ne'am facut grupuri.si asa avem mai multa ''putere'' sa le intoarcem vorbele. asta ti'as propune si tie ori sa ii tratezi cu indiferenta ori sa-ti faci un grup impotriva lor.
in unele cazuri indiferenta doare(uneori chiar f tare) dar la mine se pare ca nu prea a durut.
m'ai da'i in... cine's ei? cu ce sunt ei mai prejos d tine?
vzi ce faci.te'am :*.ai grija >; D
Ignorai sau spune-i si uh profei/dirigintei nujtu nu ii baga in seama sau mai injurai ca daca esti tare nu se iau de tine sau chamati parinti la skl daca se iau rau de tot de tine:p
Pai...spune-i profesoarei pana la urma o sa ii spuna directoarei si ai scapat sau daca ai pe cineva din clasa care tie prieten roagal sa te ajute.(doar atat am de spus)
Nu trebuie sa te stresezi atat de mult doar peentru niste colegiStii,eu mereu am mers pe chestia,, cu cat nu ii bagi in seama cu atat se oftica mai mult" Eu spun sa fii incontinuare o fata cuminte, pentru ca asta e bine si sa ii lasi in pace.Pentru ca cine e ca ei nu o sa ajunga nicaieri,incearca sa se dea mari si sa vada ceilalti ce iti fac tie, dar nu e deloc asa, nu cresc in ochii nimanuiTu vezi-ti de treaba ta si arata-le ca poti si ca nu te poate dobori niste cuvinteSucces!
Ce poti sa le faci? pai pe baiat il poti arde putin si sa vezi cum se cuminteste am si eu asfel de copii prin scoala cu un an doi mai mici si vin si-au harfe cu mine...ii las de 2-3 ori a 4 ii ard.ce-l mai bine o sa vezi...astepti te enerveaza putin si dupa i-ai ars si fata o sa vada ca smecheria nu-i cine stie ce.da-i 2palme s-o trezesti la realitate Succes!