| UrsPanda23 a întrebat:

Salut, seara trecută am încercat sa fac sex cu partenera mea după un preludiu de aproximativ o ora am încercat sa-i bag voinicul, dar nu intra și asa am încercat de inca câteva ori pana totul deja paruse jenant. Ps: eu aveam durex iar cu prezervativul pus, efectiv nu simteam nicio plăcere, amandoi suntem virgini.

8 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

E prea mult o ora, se uda dupa se usuca inapoi deoarece nu dispare acea senzatie intensa.

suntserios
| suntserios a răspuns:

1 ora?
pai s-a fi plictisit fata si s-a uscat

Răspuns utilizator avertizat
| LordCristobal a răspuns:

Voinicul,imi place cum l-ai poreclit pe domnul din chiloti.laughing)

| Konstantinos99 a răspuns:

Nu stiu, ce vei obtine din tot ce zici.Esti serios-> te casatoresti si faci copii ori ce faci tu cu prezervativu e neasumare de responsabilitate.Eu va doresc succes in viata voastra si sa nu va desparta nimeni, iar partea intima trebuie sa ai rabdare si barbatie, e foarte bine ca sunteti amandoi virgini, tot incerci pana o sa gasesti varinate sunteti voi doi in intimitate! Si incercati sa comunicati intre voi

| Nelucojoc a răspuns:

Frate, trebuie sa o ai sculata tare, si trebuie sa o uzi pe fata, sa fie umeda, cu zeama de la ea, cu scuipat, sau cu gel din farmacie...

| Bobbi1234 a răspuns:

Asigura-te ca atunci cand vrei sa o penetrezi e umezita cum trebuie. Altfel intra greu si partenera ta o sa aiba dureri. Succes!

| Anonim9118 a răspuns:

E și normal "să intre greu daca amundoi sunteți virgini