| BalacuFlorin a întrebat:

Salut, si Buna, am o prblema care ma framana de ceva timp mai am putin si implinesc 16 ani si nu am pe nimeni langa mine, ma simt atat de singur am fost si refuzat de o fata de curand, vad atatia baieti de varsta mea cu fete frumoase, eu insea nu. Sa ma descriu : Inalt 1.81, 60 kg, saten, ochi caprui, nu ma consider fat frumos dar nici urat, chestia e ca as vrea sa am o prietena dar mentinonez ca vreau sa fie una cuminte ca mine sa nu fumeze, sa nu umble cu mai multi sau diferite chestii, ce pot face please help me!

2 răspunsuri:
| MissL a răspuns:

Nu te descuraja, vine si randul tau inca nu ai gasit-o tu pe ileana consazeana dar vine ea. Poate nu il ai tu pe "vino in coa' " nu sti poate cum sa abordezi o fata ca sa o faci sa stea in limba dupa tine. Nu sunt eu tocmai in masura sa-ti spun cum sa cuceresti o fata, dar fa asta in timp, incetul cu incetul, nu o sufoca, este vreme... incearca cateva saptamani sa va cunoasteti sa iesiti... sa vorbiti. fi draguti, fa-i complimente dar nu prea multe, sti ca fetelor le plac drgalaseniile, deci fi atent cu ea, incearca uneori sa fi putin rece si distant sa vezi daca observa si daca reactioneaza cumva, daca te vrea mereu tanru si dragut cum te site.
Nu te mai simti singur, in curand o sa o cunosti pe EA.batting eyelashes

| Reek54 a răspuns:

Salut, am sa-ti trimit un mesaj, poate te pot ajuta.