| FirstState a întrebat:

Salut si LA MULTI ANI.
Am o intrebare : iubesc o fata, eu am intrebat-o daca doreshte sa fim impreuna raspunsu a fost ca ei nu-i plac genu de baieti de care sunt eu, intrebarea este daca mai am ceva shanse sa fiu cu ea impreuna? poate sa se schimbe gustu fetei?

6 răspunsuri:
| justmeesb a răspuns:

Buna! Nu cred ca o sa se razgandeasca, daca are alte gusturi nu ai ce face si nu e vina ta, te reorientezi spre altcineva!

| cccristi a răspuns:

Poate nu te place pentru ca esti cocalar? "shanse" d c scrii cu un h in plus?

| hearhit a răspuns:

Daca nu te place asa cum esti nu te schimba.assta e. poate se razgandeste, daca nu.(nu te merita)

| pinguinu14 a răspuns:

Prefata ce iti place de alta fata si o sa fie geloasa si o sa sara la tine in brate crede-ma la mine o merswinking si DA mai ai sanse

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Omule speranta moare ultima... fa cumva si schimbati modul de a trai in careia ii place fetei deci distractie si spor la cuceritwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Noi fetele ne dorim barbati cu pl*** mare aratosi(urati dar si prosti) gen trebuie bre sa fi este : negru (nu alb) tzig** cu trasaturi asiatice blond (dar nu chiar blond asa mai visiniu) cu ochii ca cenusa sau chilipirul si cu limba mare si aspra ca de cui personalitatea *** din tinerete(10 ani expirat 15 schimbat uleiul 13 luni 12 zile 5 milisecunde).

Hai ca esti bine frate bre hai si tu la bere cu noi pe Transfagarasan si pe str Pilimong din Tulin (australia), nu te schimba vino si tu cu noi doi "fetitele" la agatat de "baietei"?happyhappyhappy:*