Salut-o civilizat cand o vezi iarasi,prezinta-te si spune-i ca nu gasesti alt mod sa-i vorbesti decat pe facebook,unde te-a refuzat,ce se poate face?!
Totul cu un zambet frumos si fii foarte calm, altfel, posibil sa o sperii, pare a fi o fata timida si serioasa, asa ca si tu trebuie sa fii la inaltime!
Bafta!
Tu nu o cunosteai si ai salutat-o si i-ai mai zis ca e frumoasa si fara sa o stii, cred ca tipa e super speriata, crede ca esti psihopat ceva.Scriei pe facebook ca nu ai vrut sa o sperii, doar ca iti place de ea, nu stiu ce sa zic. Eu una as fi foarte speriata.
Păi spune-i că vrei să vă cunoașteți și când te mai intalnești pe strada ii spui bună, cum te cheamă bla bla. Nu o lăsa
Păi cred că şi-a făcut o părere proastă despre tine având in vedere faptul că numai "golanii" salută fetele necunoscute complimentandu-le ) Eu zic să il rogi pe prietenul ăla al tău să ieşiţi impreună la o terasă undeva să o cheme si pe ea şi aşa sigur nu te va refuza.Vei incerca să cauţi un subiect de vorba si va vedea ce fel de caracter ai .